• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry Honduras Shg Ep Montecristo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sur81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sur81

Yeni Üye
İsim
Serhat
Daha fazla  
İsim
Serhat
Selamlar,

sanalbaharat.com den bir kaç set kahve aldım. Daha önce Honduras almıştım ancak böyle bir lezzet almamıştım, sanırım o zamanki espresso tecrübem şimdiki kadar değildi ya da bu posta farklı bilemiyorum.

Kahve 28/01 de elime geçti kavrum tarihi de 24'ü. Ortadan biraz daha fazla kavrulmuş yan koyu ama kömür değil, gayet kıvamında espresso için. Kreması ise çok yoğun. Sanki içinde robusto çekirdekleri varmış gibi.

Benim aldığım notalara ve tada gelince ise, bana göre kahvenin gövdesi yüksek, kesinlikle bitter değil, taze olduğu için mi bilmiyorum, ben mandalina ve bademli çikolata karışımı bir nota aldım. Kavrumdan ötürü de olsa gerek asiditesi çok yüksek değil. Yine de çok hafif turunçgil hissiyatı veriyor.

Kreması kaplan desenini direk verdi, krema ile birlikte içerken gövdesi daha güçlü oluyor, krema sonrası biraz daha bitter tad geliyor (acı ya da kötü manasında değil, kakao notaları tadında.)

Sizlere bu çekirdek ile ilgili güncel görüşlerimi aktarmak istedim, kahve henüz bitti.

Teşekkür ederim.

Geri