• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Brewista Artisan Kettle 0,9L - Metalik Gövde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utarit

Üye
İsim
Enes
Herkese Selamlar,

08.10.2020 tarihinde Espresso Perfecto üzerinden aldım. 25.11.2020 tarihine kadar kullandım. Kozmetik, elektronik olarak hiçbir sorunu yok. Aldığım gün kendi kutusunu streçleyerek muhafaza ettim.

Niyetimde Fellow Stagg EKG vardı fakat o dönem içerisinde TinCoffee stoklarında olmadığından bunu almıştım. 26 Kasım tarihinde stoklara gelince Stagg EKG aldım ve bundan sonra onu kullanmaya devam İstanbul içerisinde Kartal ya da Yeni Sahra ilçelerinden elden teslim alabilirsiniz. Kargo ile gönderim isterseniz güzel bir şekilde paketleyerek kendim gönderebilirim.

Not: Fotoğraf ekleme sınırından dolayı bütün resimleri ayrıca Drive üzerinden paylaştım.

IMG_1607.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_1619.jpg
    IMG_1619.jpg
    109.6 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1618.jpg
    IMG_1618.jpg
    89.9 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1616.jpg
    IMG_1616.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_1610.jpg
    IMG_1610.jpg
    75.2 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1609.jpg
    IMG_1609.jpg
    100.2 KB · Görüntüleme: 153
Moderatörün son düzenlenenleri:
İyi alışverişler. Stagg Ekg'den artı ve eksileri nedir acaba?

Lelit Bianca sahiplerine tezgahta güzel eşlik eder (y)

Sanıyorum benim de yeni öğrendiğim strix yöntemi kullanıyor Brewista, Fellow ise direk Pidli bir sistemle sıcaklığı kontrol ediyor. Timemore kettle da strix kullanıyormuş.

Çok teşekkürler :)

Açık konuşmak gerekirse Artisan ile Stagg arasındaki farklar benim çok aşırı ayırt edebileceğim düzeyde değil. Hissettiniz mi? derseniz, evet hissettim. Stagg EKG ile suyu kontrol edişim benim için daha kolay oldu. PID çok hassas çalışıyor aynı zamanda daha sessiz çalışıyor ve görünüşü bana göre daha iyi.

Geri gelelim bu farka değer mi değmez mi diye soracak olursanız, biraz kişisel ve bütçesel bir konu. Önemli olan kahve fincan çıktısının sizi mutlu edip etmemesi nihayetinde :)

Overdose ve Kahve Masası youtube kanallarında bu konulara daha teknik bakılıyor, fikir alma açısından oralarada bakabilirsiniz.

2 aylık bir ürün için iyi fiyat. Sıfırı 200 Avro.

Teşekkürler :)

Evet, bende bir tüketici olarak bu ürünü böyle bir rakama satın alırdım ne kadar temiz bir ikinci el olursa olsun. O yüzden vakit kaybetmemek adına fiyatı bu şekilde belirledim. Olurda satılmaz ise seve seve misafir ederim :)

Lelit Bianca sahiplerine tezgahta güzel eşlik eder (y)

Kesinlikle :)

Sanıyorum benim de yeni öğrendiğim strix yöntemi kullanıyor Brewista, Fellow ise direk Pidli bir sistemle sıcaklığı kontrol ediyor. Timemore kettle da strix kullanıyormuş.

Bilgilendirme için teşekkürler :)

Geri gelelim bu farka değer mi değmez mi diye soracak olursanız, biraz kişisel ve bütçesel bir konu.
Fiyat olarak iki ürünün sıfırı arasında fark yok gibi zaten. Sadece isteğiniz fiyat açısından brewista gayet uygun şu an için. Alıcısı için güzel fırsat.

Benim de iki ısıtıcı arasındaki seçimim görsel olarak gözüme daha hoş görünmesi nedeniyle ekg oldu.

Fiyat olarak iki ürünün sıfırı arasında fark yok gibi zaten. Sadece isteğiniz fiyat açısından brewista gayet uygun şu an için. Alıcısı için güzel fırsat.

Benim de iki ısıtıcı arasındaki seçimim görsel olarak gözüme daha hoş görünmesi nedeniyle ekg oldu.

Aynen, dediğiniz gibi :)

Aynı ürünü kullanan biri olarak, hem ürünün gayet güzel olduğunu hem de arkadaşımızın yazdığı fiyatın iyi olduğunu söylemek istiyorum.

Herkese selamlar, ürünü yakın bir arkadaşıma sattım. Konu kapanabilir.

Özel mesaj atan ve konu içerisinde görüş bildiren herkese tekrardan teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri