• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Breville Dual Boiler Bes920XL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaane

Yeni Üye
İsim
Kaan
Daha fazla  
İsim
Kaan
Merhaba,

Farklı bir kahve sitesinden bir arkadaştan geçen sene almış olduğum, aldığımda Breville servisine bakım için gönderdiğim ve servisteki arkadaşların "abi bu cihaza bakım yapılacak çok bir şey yok, pırıl pırıl, contalarda gevşeme bile olmamış, genel temizlik yapıp geri gönderiyoruz" şeklinde yorumladığı espresso makinemi satıyorum.

Benden önceki arkadaşla aynı titizlikte kullanılmıştır, hiçbir sorunu yoktur. Yanında az bir farkla bu modele uygun "bottomless" portafiltreyi de satacağım.

Farklı bir makine alacağım için ücreti 8.000TL'ye indirdim.

İlgilenenler olursa çok daha detaylı fotoğraflar iletebilirim.

Sevgiler
Kaan

IMG_5009.jpg

Son düzenleme:
Niyetlendiğim sıra stoklarda olsaydı bundan alacaktım ama yoktu nasipte Bianca varmış :cool:

Alıcısına hayırlı olsun güzel makinedir.

Temelde pressure profiling dışında çok büyük bir farkları yok ama ben çok memnunum. Bianca'yı her türlü tavsiye ederim.

e61 neydi? e61 emekti ;)

:)) O da ciddi fark tabii ama Breville'de de şöyle bir güzellik var, gün içinde "dur kendime bir espresso yapayım" demeyle makinenin hazır hale gelmesi arasında max 7-8dk. var :) Kazanlı E61 olunca bu sürenin üzerinde bir 20dk daha biniyor bildiğim kadarıyla :)

gülü seven o kadarcık dikenine de katlanıversin hocam :)

makineyi alacaklar için söylüyorum, çok basit bir operasyonla sıcak su çıkışını iptal ederek flow profiling olayına girip eğlenceli anlar yaşabilirsiniz :) öte yandan makine volumetric bir cihazdır, kurcaladıkça harika özelliklerini keşfedebilirsiniz.

makineyi alacaklar için söylüyorum, çok basit bir operasyonla sıcak su çıkışını iptal ederek flow profiling olayına girip eğlenceli anlar yaşabilirsiniz :) öte yandan makine volumetric bir cihazdır, kurcaladıkça harika özelliklerini keşfedebilirsiniz.

ve sen bu makineyi evde bir köşede yatırıyorsun, yazık :(

:)) O da ciddi fark tabii ama Breville'de de şöyle bir güzellik var, gün içinde "dur kendime bir espresso yapayım" demeyle makinenin hazır hale gelmesi arasında max 7-8dk. var :) Kazanlı E61 olunca bu sürenin üzerinde bir 20dk daha biniyor bildiğim kadarıyla :)

Bianca da stand by var cihazı 70 derecede tutuyor. Kahve yapmak istediğiniz herhangi bir tuşa bastığınızda 7-8 dk da hazır hale geliyor. İlk açılıştada hızlı ısınıyor standart e61 lere göre. Mekanizması: kazan içerisinde ki suyu 120 derecelere çıkartıp yüksek buhar ve su ile grubu ısıtıp soğumaya geçiyor. Diğerleri kazanı 93 e getirip bekliyor. Bianca 7 bin eruoya slayer almayacaksanız piyasada alabileceğiniz en iyi cihaz.

Bianca da stand by var cihazı 70 derecede tutuyor. Kahve yapmak istediğiniz herhangi bir tuşa bastığınızda 7-8 dk da hazır hale geliyor. İlk açılıştada hızlı ısınıyor standart e61 lere göre. Mekanizması: kazan içerisinde ki suyu 120 derecelere çıkartıp yüksek buhar ve su ile grubu ısıtıp soğumaya geçiyor. Diğerleri kazanı 93 e getirip bekliyor. Bianca 7 bin eruoya slayer almayacaksanız piyasada alabileceğiniz en iyi cihaz.

Bianca konusunda bu fiyatlara gerçekten fazlasıyla özellik ve iyi bir işçilik bir arada anladığım kadarıyla. Ben de bu sebeple niyetlendim ama kullanan birisinin bu yorumları da faydalı oluyor.

Bianca konusunda bu fiyatlara gerçekten fazlasıyla özellik ve iyi bir işçilik bir arada anladığım kadarıyla. Ben de bu sebeple niyetlendim ama kullanan birisinin bu yorumları da faydalı oluyor.

Gözünüz kapalı alın. Flow-pressure kontrolü görmeyin. Dual boiler bu yapıda bir cihaz 20 bin tl. Flow kontrolü kiti diğer cihazlarda 3-4 bin tl.

Hem konuyu yukarı taşımak hem de bir yorum yazmak isterim. Breville tüm modellerinde ukla vibration pump kullanıyor, bianca ise rotary motorla suyu pompalıyor. Bianca o açıdan çok çok önde bir model oluyor haliyle.
Çok büyük bir fark yok derken bardağa etki edecek bir fark anlamında söyledim. Yoksa makine olarak farklılar tabi ki.

Geri