• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Breville Bes860 Espresso Makinesi

huspus

Üye
İsim
Hüseyin
Daha fazla  
İsim
Hüseyin
Espresso Makinesi
Breville 860
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60
Herkese Merhabalar,

Artık çok sık kullanmadığım espresso makinemi satmaya karar verdim.

Bakımı geçen hafta EN Plus yetkili servisinde yapılmış olup su basınç pompaları yenisi ile değiştirilerek (1 sene garantisi bulunmaktadır) şuan sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Bilgileri yetkili servisini arayarak teyit ettirebiliriz. Garanti sadece değişen parçalar için, yanlış anlaşılmasın.

Parçaları eksiksiz olup temizlik kiti ve tüm parçaları bulunmaktadır. (Kullanım kalvuzu dahil)

Kozmetik olarak oldukça iyi durumdadır. İsteyene görüntülü olarak da gösterebilirim.

İstanbul ve yakın çevresi için imkan olursa elden teslim edebilirim.

Oldukça titiz kullanılmış olup hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Servisi ile görüşerek fiyatını iletilen minimum tutar olarak belirledim. 4500 TL düşünüyorum, ama üzerine konuşabiliriz.

Herkese kahveli ve keyifli günler dilerim.

00.jpeg1.jpeg2.jpeg3.jpeg4.jpeg5.jpeg

değirmeni bcg'ler ayarında mı ?

Merhabalar,

Yanlış bilgi vermek istemem, aynı dişliler kullanılıyor diye biliyorum. Yine de servisini arar bir sorarım isterseniz?

yok hocam bence gerek yok. hem kişisel meraktan hem de almayı düşünenler için bilgi mahiyetinde sormuştum, teşekkürler.

Ben teşekkür ederim yapici mesaj icin. Bahane ile sorup öğreneyim ilk fırsatta. Cok teşekkürler tekrar...

Şimdi konuştum. Bcg820 ile aynı dişli ayni motor ve ayni kaliplari kullanıyor dediler.

Sayenizde güzel bir bilgi edinmiş oldum, tekrar teşekkür ediyorum @deniz Bey.

Merhabalar, satış forum dışı olarak gerçekleşti, konu kapatılabilir. Iyi akşamlar dilerim.

Geri