• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Breville BES820XL Portafiltre Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozy0635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozy0635

Yeni Üye
İsim
Ömer Oğuz YAHYALI
Daha fazla  
İsim
Ömer Oğuz YAHYALI
Espresso Makinesi
Philips EP 2220 / Breville BES 820XL
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kırıkkale
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yahşihan
Herkese merhaba, daha önce Philips EP2220 otomatik makinesini kullanıyordum fakat artık daha spesifik deneyimler için Breville BES 820 XL makinesini edindim fakat bunun portafiltresi 50 mm imiş, sitesinde öyle yazıyor. Basınçsız portafiltre almak istedim fakat araştırdığımda en yakın ölçü olarak 51 mm olarak buldum. Tamper ölçülerinde de aynı konudan müzdaribim. :) Öneriniz var mı? 51 mm portafiltre alırsam sorun yaşar mıyım? Aydınlatırsanız çok sevinirim. :)

Herkese merhaba, daha önce Philips EP2220 otomatik makinesini kullanıyordum fakat artık daha spesifik deneyimler için Breville BES 820 XL makinesini edindim fakat bunun portafiltresi 50 mm imiş, sitesinde öyle yazıyor. Basınçsız portafiltre almak istedim fakat araştırdığımda en yakın ölçü olarak 51 mm olarak buldum. Tamper ölçülerinde de aynı konudan müzdaribim. :) Öneriniz var mı? 51 mm portafiltre alırsam sorun yaşar mıyım? Aydınlatırsanız çok sevinirim. :)
sitesi dediğiniz neresi link atar mısınız? benim bildiğim breville/sage'nin 51-54-58 mm portafiltreli modelleri var

İleride aynı problemi yaşayan olursa diye güncelleme: Cesaret edip 51 mm tamper aldım ve portafiltreye tam oldu diyebilirim. 1 mm çok da önemli değilmiş. İleride 51mm basınçsız portafiltre alıp onu da deneyeceğim sanırım.

Geri