• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Breville BDC600 Filtre Kahve Makinesi 001 Hata kodu.

ercuozcan

Barista
İsim
Ercüment Özcan
Daha fazla  
İsim
Ercüment Özcan
Espresso Makinesi
Lelit Bianca v3; Lelit Elizabeth v3 (Satıldı)
Değirmen
Eureka mignon Perfetto (Satıldı) ; Niche Zero ; Commandante Amerikan Cherry
Ekipmanlar
Fellow Stagg EKG,Mokapot , Origami (M) , Breville BDC600 ,Felicita Arc.,Peak water, Delter Press, Epinox 600 ml server, Rekrow mini ocak , Soy C2G ve C3G Cezve, Hario immersion switch, espro bloom, ..
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Hayır
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul Anadolu
İyi bayramlar herkese
Başlıkta belirttiğim filtre kahve makinesini epeydir evdekilere bıraktım , nitelikli kahve için şahsi takılıyorum evdekiler isteyince 2 filtre kahve makinesinden birini kullanıyoruz. Bu makine kalabalık İçin çok kullanışlı ve özellikli bir makine. Dün bayramın ilk günü komşulara kahve ikram ettik biraz fazla övdüm herhalde nazar değdi. Son kullanımdan sonra ne kendi öğütücüsü ile nede öğütülmüş kahve ile demleme yapmıyor . Biraz kurcaladım tüm temizliğini yaptım ama bilenler için yazıyorum öğütümden sonra çekilmiş kahvenin sepete geçişini sağlayan chute disk denen parçada sensor problemi var ve saat 2 yönünde başlayıp 12 istikametinde durduktan sonra kahvenin sepete geçişini sağlayacak şekilde durması gerekirken ( bir kaç saniye içinde) bu konumda durmayarak bir kaç tur dönüp doğru konumu alamıyor ve dolayısı ile 001 hata kodu veriyor. Manualinde çekirdek sıkışmış olabilir temizlik yapın fişi çekin 10 sn bekleyin vs yazıyor denedim hepsini . Servise yollamadan başına gelen veya tecrübesini paylaşmak isteyen olursa sevinirim.

Aynı durum bir başkasının başına geldiğinde belki faydası olur diye yazmış olayım dün ilk mesajımda paylaştığım gibi temizliğini tam yapmış olmama rağmen bir kaç kez daha ufak fırça darbeleri ile temizlik yaptım akşam ki denemelerimde aynı hata devam etti. Az önce bir kez daha fişe takıp çalıştırdım ve normal bir şekilde çalışmaya başladı. Bazen neden ve nasıllar anlaşılamıyor yada demekki ya ıslanan bir yer kurudu ya da benzer bir sebeple şimdilik servise gitmekten kurtuldu. Yoksa Moccamaster konularını tekrardan bir gözden geçirmiş olmamda etki etmiş olabilir😉

Geri