Ahahaha burada da mı karşıma çıktın üstad yav misafir gelip gidiyor yokta itin olsunzaten kullanmıyorsun makineyi, ver bana 1 ayda her türlü bakımını yapıvereyim
Merhabalar, ben Ankara'dan Aydoğan.Sanırım böyle bir konuya da ihtiyaç vardı, bir breville sahibi olarak açmak istedim
Hazır açmışken hemen faydalı olabilecek bir paylaşım için de bilgi talebim var, Ankara'da breville BES920 makinem için rutin temizlik ve bakım işlemi yaptırabileceğim yer arıyorum.
Breville urunlerinin distribütörü enplus mağazaları (enkay group). Arızalarda mağaza destek oluyor.Merhabalar ilk defa ev tipi espresso makinası almayı düşünüyorum Breville 810BSS ile Breville BES875 arasındaki farklar nelerdir? Black friday'de indirime girer mi acaba bu ikisi? Türkiye'de nereden almam gerekiyor,distribütorü var mı,herhangi bir arıza durumunda muhatap olacak birileri var mı Breville için?
810BSS ve BES875'in linklerini atabilir misiniz, ben karıştırıyorum herhalde ürün kodlarını. BES810 kodunda bi makinesi var Breville'nin. BES875 Breville'nin Avrupa'daki ismi olan Sage markasının modeli. Breville'deki karşılığı benim de sahip olduğum BES870 Barista Express. Şu an Sage BES875'in fiyatı da 10 bin lira Türkiye'de. Black Friday indirimi olacağını sanmıyorum, isterseniz 2.ellere bi bakın derim. 6500 liradan başlıyor ikinci elleri. Özellikle yurtdışında çok tutan bi ürün, belki bi yerlerden düşeş denk getirebilirsiniz. Ben 3 bin liraya tamperi, portafiltresi kayıp Breville BES870 Barista Express aldım, 400 lira da eksiklerini tamamlamak için verdim. Enplus'ta ne yedek basket var, ne portafiltre. Yakın zamanda toplu bi yedek parça sipariş ettiler ancak gelmesi 6 ayı da bulur, 1 seneyi de diyorlar... Mekanik ya da elektronik bi arızada güvenilir olduklarını düşünüyorum ancak yedek parça konusunda çok gerideler malesef...Merhabalar ilk defa ev tipi espresso makinası almayı düşünüyorum Breville 810BSS ile Breville BES875 arasındaki farklar nelerdir? Black friday'de indirime girer mi acaba bu ikisi? Türkiye'de nereden almam gerekiyor,distribütorü var mı,herhangi bir arıza durumunda muhatap olacak birileri var mı Breville için?
Merhaba, hala Ankara için servis arayışı içindeyim, enplus ücretsiz kargo sağlayarak istanbulda bakım yapıyor ama makineyi kargoya vermek hiç içime sinmiyor. bu konuda ankara için bilgisi olan var mı?
aslına makinenin cleancycle ve descale özellikleri var, yani kazan ve grup başlığı için ayrı ayrı programları mevcut ama özellikle descale için kullanıcılacak sıvı konusunda endişelerim var, burada tchibo'da satılan durgol kullanıp kazanına zarar verdiğini söyleyen arkadaşlar vardı. bir de grup başlığı contasının değişmesi gerekiyor, elimde parça da mevcut olmadığından, en azıdan ilk bakımı servise yaptırmak istedim. bakım için istenen ücret 350 lira, bu iyi bir rakam mı kötü mü hiç fikrim yok.Sanırım dual boiler cihaz. Eğer buhar kazanını kapatabiliyorsan limon tuzu ve sirke ile kazanı temizleyebilirsin. Çok basit bir işlem. Grup temizliği için ise kör tıpa pulycuff ile temizlik yapabilirsin. O cihaz kargoda kesin başına bir şey gelir. Bakım içinde dünyanın ücretini isterler