• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bplus Puck Screen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkanT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OkanT

Barista
İsim
Okan T
Firma
Calibre Coffee
Daha fazla  
İsim
Okan T
Firma
Calibre Coffee
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kağıthane
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Beyoğlu

Bu urun ile ilgilenen toplu alım yapmak isteyen olurmu?
shower screen ile puck arasında kullanilıyor, kagit filtre yerine.
suanlik kaldirmislar tr ye gonderimi fakat 3-5 adet olursa gonderecekler.

Bende alabilirim ama benim sepetlerin hepsi Barista Pro iç çap 58.8. Üreticiye problem yaratıp yaratmayacağını sormam gerekicek.

Ben de alabilirim. Hatta sayımızı çoğaltıp belki bir miktar iskonto da alabiliriz.

Bu urun ile ilgilenen toplu alım yapmak isteyen olurmu?
shower screen ile puck arasında kullanilıyor, kagit filtre yerine.
suanlik kaldirmislar tr ye gonderimi fakat 3-5 adet olursa gonderecekler.
Merhaba, ürünü ne işe yaradığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

Robot için alabilirim ben de

Merhaba, ürünü ne işe yaradığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
Takip ediyorsaniz son donemde sepette puck ın altına ve ustune kagit fiktre koyanlar vardi, basitce amac kanallamayi engellemek, couznmeyi duzgun bir sekilde arttirmak. Kagit filtre yerine boyle birsey yapmislar daha agir stabil saglam, kullananlarin geri donusleri oldukca iyi.

yeterli ilgilenen var gibi nasil organize olalim? Benmi organize edeyim yoksa yoneticilerden birimi yapmak ister? Saniyorum asagi yukari 45usd gibi bir rakama gelecek kargosu gumrugu vs.

Bunu kullandığınızda sıcaklığı 2-3 derece arttırmalısınız gibi okudum bu geçerli mi? Benim makinede sabit 92-93 derece sıcaklık veriyor, değiştiremiyorum.

yeterli ilgilenen var gibi nasil organize olalim? Benmi organize edeyim yoksa yoneticilerden birimi yapmak ister? Saniyorum asagi yukari 45usd gibi bir rakama gelecek kargosu gumrugu vs.
Sıkı Pazarlık yapabilirseniz siz ilgilenebilirsiniz :) daha önce buna benzer bir filtreyi %50 indirimli almıştık. Birde ürün çinden mi gelecek yoksa başka bir ülkeden mi oda önemli. Çinden kargo 5 dolar tutuyor tekrar yurtiçi organize etmeye gerek kalmıyor. Ama Avrupa ve USA ciddi kargo ücreti var bu nedenle 4-5 kişi birleşip kargoyu 5 e bölebilirler.

@Bigvocate

Bu filtre showerdan çıkan suyun direk kahveye temas edip kanallanma yapmasını engelliyor. Su filtre boyunca yayıyılarak homojen bir şekilde her noktadan baskı kuruyor. Scat Rao nun aeropress kağıt filtresi ile yaptığı ig postları var bakabilirsiniz

ilgimi çekmedi diyemem. fiyat uygun olursa neden olmasn+1

Ben de 1 adet alabilirim.

Ben de alirim 1 adet

Bir mesaj grubu da buraya mı açsak 😄

Fiyat uygun olursa bende alabilirim. Gelbura getirtebilir mi bundan?

8-10 adet arasi dedim, indirim ve kargo icin haber bekliyorum, cevap gelince bilgilendirecegim.
normalde ems ile gonderiyorlarmis, fakat pandemi dolayısı ile ems su an tr ye gonderim yapmiyormus, alternatif bakacakti.

Son durum soyle,
malesef sadece dhl ile gonderebiliyor. 70 usd tutuyor kargo.
%15 indirim yapıyor urunde.
kabaca hesapla: 29usd urun + 10usd kargo (7adet uzerinden) + 5usd gumruk ( az yazdırırım simdilik max hesapliyorum) + 1usd yurt ici kargo.
teki 45 usd ye denk geliyor, bu sartlarda ilgilenen olursa pazartesi, sali siparis gecip buyuk ihtimalle aynı hafta ulasir.
almak isteyenlerden ucretin bir kismini onden rica ederim, sonradan elimde kalmamasi icin.
yine bi sonraki postta verimliligi ile ilgili bir arastirma ekliyorum.

30DCB1C1-8F8B-485D-9662-E940ACA478EA.jpeg
research and credit ; Stephane Ribes

Geri