• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bonavita Kettle 110 V arızası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemocamm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cemocamm

Üye
İsim
Cem Ali
Daha fazla  
İsim
Cem Ali
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Herkese merhaba arkadaşlar,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Yıllar önce Amazon üzerinden aldığım Bonavita Kettle'ı emanet verdiğim bir arkadaş direk 220 V'da kullandığı için cihaz şu an haklı olarak çalışmıyor. Bu işin bir tamiri veya geri dönüşü var mıdır? yoksa kettle hayatına manuel olarak devam mı edecek?

Herkese merhaba arkadaşlar,
Fikrinizi almak istediğim bir konu var. Yıllar önce Amazon üzerinden aldığım Bonavita Kettle'ı emanet verdiğim bir arkadaş direk 220 V'da kullandığı için cihaz şu an haklı olarak çalışmıyor. Bu işin bir tamiri veya geri dönüşü var mıdır? yoksa kettle hayatına manuel olarak devam mı edecek?

Bonavita kettle ın bildiğim kadarı ile resmi ithalatcısı yoksa tamir olsada 220V Nasıl çalışıcak. Aklıma tek gelen bir ara satılan konchero kettle vardı bonavita ile aynı fabrikada üretildiği aynı kettle olduğu söyleniyordu. Firma ile iletişime geçerseniz belki bir çözüm getirir. Şahsi fikrimse yeni bir kettle almanız gerekeceği yönünde.

220 v-110 v dönüştürücü ile o problemi aşmıştık hocam yıllar önce. Cihazın iki parçasını da ayrı ayrı çalışan bir bonavita ile denedim ikisi de çalışmadı maalesef. Açıkçası yeni bir kettle'a harcayacağım parayı eğer bu cihazı kurtarabilirsem teraziye aktarmam benim için daha efektif olacaktı.

220 v-110 v dönüştürücü ile o problemi aşmıştık hocam yıllar önce. Cihazın iki parçasını da ayrı ayrı çalışan bir bonavita ile denedim ikisi de çalışmadı maalesef. Açıkçası yeni bir kettle'a harcayacağım parayı eğer bu cihazı kurtarabilirsem teraziye aktarmam benim için daha efektif olacaktı.

Çok marka takıntınız yoksa benim ve birçok arkadaşın kullandığı satışı var mı hala bilmiyorum albohes kettle vardı sıcaklığını ayarlayabildiğiniz. Aliexpress ten satın almıştık. Terazi konusunda felicita tartı konusu var 120+kdv dolara acaia benzeri bir tartıya sahip olabilirsiniz

felicitayı takipteyim hocam ama albohes'i daha önce duymamıştım açıkçası. hemen araştırıyorum teşekkür ederim yardımınız için görüşmek üzere.

Geri