• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bodum 5671 Kahve Öğütücü Hk.

Canaydin0

Üye
İsim
Salih Can
Daha fazla  
İsim
Salih Can
Espresso Makinesi
Moka Pot, Nespresso
Değirmen
Tchibo
Ekipmanlar
Homend Filtre, V60
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Keçiören
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya, Mustafa Kemal Mah.
Facebook
s.canaydin.ca
Twitter
canaydin0
Merhaba,
Bodum marka Kahve Öğütücü ile ilgili bilgi ve tecrübesi olan var mı?
Bodum 5671 modeline denk geldim fakat yeterli bilgi bulamadım maalesef.

Amazon product ASIN B00006F2LQ

Link açmadı maalesef. Burrlu bir makina.
Burrlu olan herşey gözü kapalı alınır mı :D

Link açmadı maalesef. Burrlu bir makina.
Burrlu olan herşey gözü kapalı alınır mı :D
Link Açılıyor aslında Reklam Engelleyici varsa o engelliyor reklam engelleyiciyi kapatınca linke ulaşılabiliyor :) Ya Açıkcası böyle ürünler için birşey söylemek zor ancak kullanıcısı varsa o bir yorum yapabilir.

Burrlu Olan herşey gözü Kapalı alınmaz Pahalı olsa hatta kahve ile ilgili bir firma üretse dahi alınmayabilir Bkz: Hario nun 1500 Tl lik Elektrikli değirmeni var ama ögütüm kalitesi sözenden hallice :)

Link Açılıyor aslında Reklam Engelleyici varsa o engelliyor reklam engelleyiciyi kapatınca linke ulaşılabiliyor :) Ya Açıkcası böyle ürünler için birşey söylemek zor ancak kullanıcısı varsa o bir yorum yapabilir.

Burrlu Olan herşey gözü Kapalı alınmaz Pahalı olsa hatta kahve ile ilgili bir firma üretse dahi alınmayabilir Bkz: Hario nun 1500 Tl lik Elektrikli değirmeni var ama ögütüm kalitesi sözenden hallice :)
cevap için teşekkürler abi, uyguna buldum da o yüzden. Tchibo öğütücü kaçırdım bunu kaçırmayım diye danışmak istedim.
Amazondaki yorumlarda kararsız bıraktı beni.
Tchibo yarı yarıya fiyatı birde TR'de Bodum piyasası ve ürünleri yok herhalde o yüzden biraz şansa kalıyor gibi :D

Geri