Daha fazla
- Espresso Makinesi
- Rocket Cinquantotto
- Değirmen
- Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
- Ekipmanlar
- V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çankaya
Özellikle Espresso severler ve farklı sepet arayışında olanlar için çok güzel ve başarılı bir site. Gerek Lelit gerekde Ascaso sahipleri için çok detaylı yedek parçalar ve sepetler var. Tamper ve Leveler konusunda baya güzel bir seçkisi var. Daha önce daha ucuz EMS ile yollarken şu aralar Türkiye'ye ne yazık ki sadece DHL ile yolluyorlar. Ben aldığımda 1 ayda geldi 30 tl gibi bir gümrüğü 300 tl'lik bir ürün için ödemiştim. Ama Türkiye fiyatına göre 200 tl daha karlı bir alışveriş olmuştu totalde bana. Ayrıca Gelbura.com'da Lelit naked portafiltreler yokken burada satılıyordu kesinlikle öneririm. Bir de kesinlikle sepeti doldurup bırakın ve 2-3 saat sonra mailinize %5 indirim ve keyring hediye kodu yolluyorlar hemen almayın 
Şu aralar kargolama bedelleri 200 lira civarında ne yazık ki.

Şu aralar kargolama bedelleri 200 lira civarında ne yazık ki.

Blue Star Coffee | Coffee Equipment & Coffee Supplies
Choose from a wide selection of coffee equipment and coffee accessories. Fast worldwide delivery! Free Ireland delivery over €100.00! Shop online today!
www.bluestarcoffee.eu