• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Biraz giriş biraz da ben

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kayra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kayra

Barista
İsim
kayra
Daha fazla  
İsim
kayra
Espresso Makinesi
cafelat robot
Değirmen
1zpresso K plus / Molent g50
Ekipmanlar
V60, Origami Dripper, Delter Press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Hatay
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İskenderun
Merhaba, foruma bir şeyler yazmaya başlamak için en güzel yer burası sanırım. Biraz kendimden bahsedeyim, böylelikle tanışmış oluruz. Daha sonra yazdığım şeylerden insanlar bu kimmiş ne yazmış diye baktığında da bu yazıyı görür hakkımda az da olsa bilgi sahibi olur.

Ben Kayra, 21 yaşındayım, ODTÜ'de öğrenciyim. Kahve demlemeyle tanışmam 16 yaşımda aldığım french pressle başladı. O zamanlar sadece antrenman öncesi kafein olsun diye tüketiyordum. İşin "nitelikli" kısmına girişim üniversiteyi kazanıp Ankara'ya taşınmamla oldu. Farklı çekirdekler, farklı yöntemler, cuppingler, workshoplar derken neredeyse 3 yıl geçti. Bu kahve serüvenimde en çok zevk aldığım şey ise deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşmak oldu. Burada da sizlerle bu tecrübelerimi paylaşmak, sizlerin tavsiyelerini almak ve sizlerle tanışmak için heyecanlıyım!
Başka başlıklarda görüşmek üzere

Hoş geldin, ODTÜ'den birilerini görmek güzel.

Kulübe hoş geldiniz :)

Hoşgeldin aramıza .👨🏼‍🚀

Merhaba, foruma bir şeyler yazmaya başlamak için en güzel yer burası sanırım. Biraz kendimden bahsedeyim, böylelikle tanışmış oluruz. Daha sonra yazdığım şeylerden insanlar bu kimmiş ne yazmış diye baktığında da bu yazıyı görür hakkımda az da olsa bilgi sahibi olur.

Ben Kayra, 21 yaşındayım, ODTÜ'de öğrenciyim. Kahve demlemeyle tanışmam 16 yaşımda aldığım french pressle başladı. O zamanlar sadece antrenman öncesi kafein olsun diye tüketiyordum. İşin "nitelikli" kısmına girişim üniversiteyi kazanıp Ankara'ya taşınmamla oldu. Farklı çekirdekler, farklı yöntemler, cuppingler, workshoplar derken neredeyse 3 yıl geçti. Bu kahve serüvenimde en çok zevk aldığım şey ise deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşmak oldu. Burada da sizlerle bu tecrübelerimi paylaşmak, sizlerin tavsiyelerini almak ve sizlerle tanışmak için heyecanlıyım!
Başka başlıklarda görüşmek üzere
Hoş geldiniz aramıza. İyi forumlar.

Geri