kayra
Barista
- İsim
- kayra
Daha fazla
- İsim
- kayra
- Espresso Makinesi
- cafelat robot
- Değirmen
- 1zpresso K plus / Molent g50
- Ekipmanlar
- V60, Origami Dripper, Delter Press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Hatay
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- İskenderun
Merhaba, foruma bir şeyler yazmaya başlamak için en güzel yer burası sanırım. Biraz kendimden bahsedeyim, böylelikle tanışmış oluruz. Daha sonra yazdığım şeylerden insanlar bu kimmiş ne yazmış diye baktığında da bu yazıyı görür hakkımda az da olsa bilgi sahibi olur.
Ben Kayra, 21 yaşındayım, ODTÜ'de öğrenciyim. Kahve demlemeyle tanışmam 16 yaşımda aldığım french pressle başladı. O zamanlar sadece antrenman öncesi kafein olsun diye tüketiyordum. İşin "nitelikli" kısmına girişim üniversiteyi kazanıp Ankara'ya taşınmamla oldu. Farklı çekirdekler, farklı yöntemler, cuppingler, workshoplar derken neredeyse 3 yıl geçti. Bu kahve serüvenimde en çok zevk aldığım şey ise deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşmak oldu. Burada da sizlerle bu tecrübelerimi paylaşmak, sizlerin tavsiyelerini almak ve sizlerle tanışmak için heyecanlıyım!
Başka başlıklarda görüşmek üzere
Ben Kayra, 21 yaşındayım, ODTÜ'de öğrenciyim. Kahve demlemeyle tanışmam 16 yaşımda aldığım french pressle başladı. O zamanlar sadece antrenman öncesi kafein olsun diye tüketiyordum. İşin "nitelikli" kısmına girişim üniversiteyi kazanıp Ankara'ya taşınmamla oldu. Farklı çekirdekler, farklı yöntemler, cuppingler, workshoplar derken neredeyse 3 yıl geçti. Bu kahve serüvenimde en çok zevk aldığım şey ise deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşmak oldu. Burada da sizlerle bu tecrübelerimi paylaşmak, sizlerin tavsiyelerini almak ve sizlerle tanışmak için heyecanlıyım!
Başka başlıklarda görüşmek üzere