• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Biraz Ankara Biraz da Eskişehir'den Herkese Selamlar

Bilke

Yeni Üye
Herkese merhaba.

İsmim Efe. Aşağı yukarı burada olan herkesin geçtiği yollardan geçerek nitelikli kahve serüvenime ocak ayında başlamış bulunmaktayım. İlk evreyi atlatıp, bu işe girince gerçekten derya deniz bir alan olduğunu fark ettim. Bu konudaki eksiğimi de çokca tecrübeli arkadaşların/büyüklerin paylaşımlarını okuyarak elimden geldiğince de kendim tecrübe ederek gidermeye çalışıyorum. Şu ana kadar benim için çok verimli ve mutluluk verici bir işbirliği olduğunu söyleyebilirim.

Tabi bu tecrübelerin çoğunu benim için "yeni" olan ama burada görebildiğim kadarıyla "eski" diye nitelenen forumdan öğrendim :) Orada sıkça tecrübelerinden faydalandığım üyelerin böyle bir oluşuma gittiğini yaklaşık 1 hafta kadar önce fark ettim. Nasıl gözümden kaçtı diye hayıflanmıyor değilim. Buradaki dostane ortamın içinde yer almak ve yeni bilgiler öğrenebilmek adına aranıza katıldım. Umarım bu güzel ortama ben de katkı verebilirim.

Selamlar.
 
Hoş geldiniz foruma. Aile gibi olduk burada. Sağolsun üyelerimiz pek çok kahve kavuran firma, baristalar, sektör önderleri destek ve katkı sağlıyorlar.
 
Son düzenleme:
Hoş geldiniz :)
 
Geri
Üst