• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir şişe su fiyatına espresso(?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rader

Barista
Dışarıda, zincir kahvecilerde içilen kahveyi birçoğumuz beğenmiyor; bazen çaresizlikten, bazen vakit geçsin diye, bazen de evdeki kahvelerimizin kıymetini anlayalım diye tüketiyoruz. Peki bu beğenmemenin bedelini yalnızca bir şişe su fiyatına düşürsek?

Burger King, Popeyes, Arby's gibi zincir restoranların bağlı olduğu bir uygulama var 'Tıkla gelsin' adında. Buradan menü siparişi verebildiğimiz gibi gel-al bölümünden içecek siparişi de verebiliyormuşuz. Normal şartlar altında burada espresso adındaki likite 5tl karşılığında sahip olabilecekken uygulamadan sipariş vermemiz halinde yarı fiyatına 2.5tlye düşüyor. Double espresso içinse 50krş daha ödeme yapmanız gerekiyor. Kampanyaya dahil kahvelerden 'nescafe white' 13tl, bunu da 6.5tlye alabiliyoruz. İçerisindeki sütten, bir miktar protein alımını da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ödemeyi mağazada qr ile ödeyerek de yapabiliyormuşuz, özellikle bozuk paralarla ödeme yapılırsa, kahveden alınan keyfin katlanacağını düşünüyor, birkaç dakikalığına da olsa kendimizi 2018 yılında gibi hissetmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230316-170404.jpg
    Screenshot_20230316-170404.jpg
    27.4 KB · Görüntüleme: 133
  • Screenshot_20230316-170439.jpg
    Screenshot_20230316-170439.jpg
    22.2 KB · Görüntüleme: 133
  • Screenshot_20230316-164347.jpg
    Screenshot_20230316-164347.jpg
    87.3 KB · Görüntüleme: 130
Dışarıda, zincir kahvecilerde içilen kahveyi birçoğumuz beğenmiyor; bazen çaresizlikten, bazen vakit geçsin diye, bazen de evdeki kahvelerimizin kıymetini anlayalım diye tüketiyoruz. Peki bu beğenmemenin bedelini yalnızca bir şişe su fiyatına düşürsek?

Burger King, Popeyes, Arby's gibi zincir restoranların bağlı olduğu bir uygulama var 'Tıkla gelsin' adında. Buradan menü siparişi verebildiğimiz gibi gel-al bölümünden içecek siparişi de verebiliyormuşuz. Normal şartlar altında burada espresso adındaki likite 5tl karşılığında sahip olabilecekken uygulamadan sipariş vermemiz halinde yarı fiyatına 2.5tlye düşüyor. Double espresso içinse 50krş daha ödeme yapmanız gerekiyor. Kampanyaya dahil kahvelerden 'nescafe white' 13tl, bunu da 6.5tlye alabiliyoruz. İçerisindeki sütten, bir miktar protein alımını da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ödemeyi mağazada qr ile ödeyerek de yapabiliyormuşuz, özellikle bozuk paralarla ödeme yapılırsa, kahveden alınan keyfin katlanacağını düşünüyor, birkaç dakikalığına da olsa kendimizi 2018 yılında gibi hissetmemizi sağlayacağını düşünüyorum.
Kimisi nescafe hazır makineleri kullanıyor. Espresso olmuyor maalesef.

3 tl fiyatına nescafe espresso satılıyor. Aynı şey.

Bu işin Domino's grubuna bağlı bir şirketi var, havaalanlarında, hastahane,adliye vs alanların etrafında makineleri ve litre maliyeti 2020 senesinde 1 TL ye gelen çok tıkırında işleri var. Zamanında ortaklık durumu oldu ama fazla eleştirel baktığım için devamını getirmedik.

Şimdi üniversite kampüslerini hedefleyen bir projeleri var.

Zincir restoranlarda 3 liraya kahve mamulü içerikli içecekleri kovalamak da yeni yüzyıl kaderlerimizden biri olsun..

İçene veya içmek zorunda kalana afiyet olsun tabii

Geçtiğimiz hafta sonu denedim; vanilyalı cappuccino aldık fiyatı 12 tlydi. Uygulamadan sipariş hata verince doğrudan kasadan aldık yoksa 6tlye gelecekti. Ben epey beğendim, açıkçası beklentimi de düşürmüşüm, sıcak bir içecek gözüyle bakıyordum sadece. Vanilya aroması çok yapay veya baskı değildi. Çok şekerli bir tadı da yoktu alttan hafif kahve tadı da geliyordu. Belki biraz sulu bir tada sahipti diyebilirim.
Birkaç yıl önce starbuckstan white chocolate mocha içmiştim, o buna göre çok daha yoğun, daha şekerli daha kaloriliydi bu onun hafifletilmiş versiyonu gibiydi diyebilirim. Tavsiye ederim, özellikle 6tlye içince memnuniyet seviyesi iyice yükseliyor. Hazırlanan makine tam otomatik, büyük, dokunmatik ekranlı bir makine belki her yerde o şekilde servis edilmiyordur, bilmiyorum.

Mühendislik fakültelerinin özellikle EE ve Makine bölümlerinde 3.sınıf öğrencilerinin proje final döneminin can damarı çöp kahveler oluyordu. Üzerinden yıllar geçti ama o dönemden kalma leş alışkanlıklarımın izlerini hala taşıyorum. Nescafenin çöp espressosu Red Bull şekersiz Coke Zero kombosu gibi midesizliklerden sonra fast food kahveleri beni pek rahatsız etmiyor. Nitelikli varken tabi yüzüne bakılmaz ama yoldayken spora gitmeden önce hatta sadece 2018’de gibi hissetmek için ben içerim nolacak😁

Geri