Herkese merhaba, kahvekulübü sohbetleri için koku uzmanı Vedat Ozan’ın yer almasını öneriyorum
Kendisini taniyor musunuz? Kolaylik olabilir.
Süper olur hatta yayını siz yönetirsiniz biz destek oluruzKitabını okuyorum ☺ Fakat konuşabilirim
Vedat Bey'le önümüzdeki haftadan sonrası için haberleşip gün saptayacağız kendisiyle
muhteşem olur, kokunun duayenidir kendisi ülkemizde. ama kendisiyle geçtiğimiz günlerde IG Live yapan bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla iknası oldukça zor, programı çok yoğun, konuşan kişinin dil bilgisine takılan ve kendine soru sorulurken konuşmayı domine etmeyi, karşı soru sormayı seven bir kişiymiş. Koku konusunda İlber Ortaylı diyebiliriz sanırım Kahve konusunda da bilgisi olduğunu biliyorum.Herkese merhaba, kahvekulübü sohbetleri için koku uzmanı Vedat Ozan’ın yer almasını öneriyorum
Herkese tekrar merhaba Vedat Ozan'la görüştüm ve 24 Ağustos Pazartesi en geç 19:00 olmasını rica etti.
bence de uygun, herkes için de uygunsa kendisine saati ileteyim?
Kitap organizasyonu da çok güzel bir fikirSaat 19:00 uygun olur, umarım zoom programını kullanmaya alışmıştır. Zaten karşısında bu kadar ilgili insanı görünce ikinci yayın sözüde alabiliriz . Bu arada yayın evi ile konuşup kahvekulübü adına imzalı kitap organizasyonuda olabilir ne dersiniz?