• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir önerim var 😇 Kahve Kulübü Akşam Sohbetleri Vedat Ozan

C.O.C.O

Yeni Üye
İsim
Çiğdem Özer
Daha fazla  
İsim
Çiğdem Özer
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
V60, French Press, Mokapot, Bakır Cezve, Brewista Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Herkese merhaba, kahvekulübü sohbetleri için koku uzmanı Vedat Ozan’ın yer almasını öneriyorum 👻

Kitabını okuyorum ☺️ Fakat konuşabilirim 😉

Ben de takip ediyorum kendisini gerçekten alanında uzman birisi.Paylaşımları ufuk açıcı.Süper olur!!!

tabiki büyük keyifle.

Vedat Bey'le önümüzdeki haftadan sonrası için haberleşip gün saptayacağız kendisiyle ;)

Vedat Ozan bu ay itibariyle dolu olduğunu söyledi, kendisini Ağustos gibi tekrar rahatsız edeceğim :)

Herkese merhaba, kahvekulübü sohbetleri için koku uzmanı Vedat Ozan’ın yer almasını öneriyorum 👻
muhteşem olur, kokunun duayenidir kendisi ülkemizde. ama kendisiyle geçtiğimiz günlerde IG Live yapan bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla iknası oldukça zor, programı çok yoğun, konuşan kişinin dil bilgisine takılan ve kendine soru sorulurken konuşmayı domine etmeyi, karşı soru sormayı seven bir kişiymiş. Koku konusunda İlber Ortaylı diyebiliriz sanırım :D Kahve konusunda da bilgisi olduğunu biliyorum.

Modaretör kim olacaksa naçizane fikrim iyi çalışmalı soracağı sorulara, ve mümkünse kendisinin 4'lü kitaplarından özellikle Kokular ile Lezzetler kitaplarını okumuş olmalı. (ki zaten bence herkes okumalı, müthiş ufuk açıyor kitaplar)

Herkese tekrar merhaba Vedat Ozan'la görüştüm ve 24 Ağustos Pazartesi en geç 19:00 olmasını rica etti.

bence de uygun, herkes için de uygunsa kendisine saati ileteyim?

Saat 19:00 uygun olur, umarım zoom programını kullanmaya alışmıştır. Zaten karşısında bu kadar ilgili insanı görünce ikinci yayın sözüde alabiliriz :). Bu arada yayın evi ile konuşup kahvekulübü adına imzalı kitap organizasyonuda olabilir ne dersiniz?

Geri