• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bir Kahve Dükkanı Mobil Uygulamasından Beklentileriniz Ne Olur?

mandasuslo

Yeni Üye
Daha fazla  
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Moka Pot, Hario Immersion Switch Dripper, Hario Water Dripper Drop, Kaan Hassas Tartı, French Press
Merhabalar herkese,

Öncelikle ilk postumun bu olmasını istemezdim. Siteye üye olduğumdan bu yana her şeyi epey yakından takip ediyorum, şu ana dek bir mesajım, sorum, tavsiyem olmadı çünkü buraya takıldığımdan bu yana kahveye ve demleme yöntemlerini öğrenmeye ve yazılanları okumaya başlayarak kendimi geliştirdim. Merak ettiğim, öğrenmek istediğim her şeyi de site içinde aratarak buluyorum. Eski gönderiler de epey işime yarıyor.

Bugünlerde kendini geliştirmek isteyenler için başlatılan bir case study üzerine çalışıyorum. Sherlock Holmes’ün oturduğu apartman 221B'nin yer aldığı Baker Street'te bulunan bir kahve dükkanına hayali uygulama tasarımı yapmam gerekiyor. Sizden de bu konuda bazı fikirler isteyeceğim. Bu kahve dükkanını severek gittiğiniz veya gitmeyi düşündüğünüz bir yer olarak düşünebilirsiniz.

Bir kahve dükkanının uygulamasından beklentiniz nedir, uygulamada ilk neye ulaşmak istersiniz, neyin yokluğuna ihtiyaç duyuyorsunuz, içerisinde ne olmalı, size ne sunmalı, hangi bilgiler yer almalı, neler olursa kullanmaya devam edersiniz, neler olursa bu uygulamadan uzaklaşırsınız? Aklınıza gelebilecek, size farklı deneyim yaşatmasını istediğiniz (dükkana gitmeden kahvemi seçip sipariş vermek istiyorum gibi türden) her şeyi yazabilirsiniz. Her türlü fikir ilerlemem için bana faydalı olacaktır.

NOT: Daha önce benzer konsepte bir konu (Kafe açsam istekler ne olurdu) bu başlığa açıldığı ben de buraya açtım. İlk postum olmasının da heyecanı var, yanlışlık yapmamışımdır umarım:)

Geri