• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bim'in sattığı dripper (leğen plastiği)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan orneken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orneken

Üye
Donanımhaber fırsatlar bölümünde konusu açılmış. Başlığı açan kişi 10 Nisan dese de broşürde 14 yazıyor. Kalitesi yerlerde bir ürün muhtemelen. Önemli olan büyük firmaların bu alanı doldurma isteği. Belki bu son kullanıcının işine yarar.

V60 denilmiş dama değil sanki?

Başlığa çok güldüm ya (leğen plastiği) 😂
Off çok kötü ya. İnsan sağlığıyla oynuyorlar aslında. Sıcak su değdiğinde çıkacak plastik kokusu burnuma geldi.
Bu aralar hario plastik kullanıyorum ama ona bile içim rahat değil şüpheliyim. Bunun yanına yaklaşılmaz muhtemelen o_O

V60 falan değil. İş yerinde bir arkadaş almış bana sordu, plastiği güvenilir mi sence diye...

Baktık plastiğin numarası yok. Sıcak suya uygun olma ihtimali sıfıra yakın. Kesinlikle almayın derim.

Selamlar,

En kötü ihtimal 10 liram çöpe gider deyip almıştım bu dripper'dan. Öncelikle öyle sanılanın aksine berbat bir plastik falan değil, sıcak su deyince de plastik kokusu çıkmıyor.

Ama şunu belirtmekte fayda var. Bu bir V60 değil. İç kısmı daha çok kalita'ya benziyor. Klasik filtreler ile kullanılabiliyor. Zaten şekli itibariyle bu dripper için V60 filtresi kullanmak mümkün değil bence.

Üzerindeki yazan markayı Google'da taratınca çok bir bilgi çıkmıyor açıkçası. Ancak Ziyade Kahve adıyla Instagram'da aratınca Hakan Erkan adlı bir kişi çıkıyor ortaya. Kendisi Kadıköy'de bir kafe sahibi sanırım ve de Gittigidiyor üzerinden Barista Pazarı adı altında kahve ekipmanları satıyor.

Üstelik Bim'de 9.95'e satılan bu dripper orada 23.90'a satılıyor.

Yani kısacası ben sağlık açısından sanılanın aksine sıkıntılı bir ürün olduğunu düşünmüyorum. 3-4 defa demleme yaptım bu ekipmanla ve de oldukça da lezzetli kahveler içtim.

Bence Bim yeni nesil kahve pazarındaki trendi fark etti ve uygun fiyatlı bir dripper satarak, piyasanın nabzını ölçmeye çalıştı. Yorumlar doğrultusunda ilerleyen zamanlarda da buna benzer ürünler gelirse şaşırmamak gerek.

Bende bu ürünle iki kez demleme yaptım gayet lezzetli kahve içtim. Ayrıca plastik tadı da almadım.

Arkadaşlar ürün bpa free değil. plastiği de çok kötü... yani zararlı bayağı :( aklınızda bulunsun kullanmamaya bakın

Geri