ona uygun kağıt filtre olmadığı için pek kullanışlı olmayabilir. filtresi çok güven vermemişti bana zamanında alıp iade etmiştim ama hiç kullanmadım.Yaşadığım şehirde daha önce 149 liradan satışa çıkan 600 ml Chemex 105 liraya düşmüş. Alan var mı ? Sizce alınır mı ? İçinde çıkartılabilen çelik filtrede var.
Hocam ben almıştım gayet verimli şekilde kullanıyorum. Normal chemex 3 cup filtresi tam oturuyor. Bence f/p olarak düşünülebilir. Markasını tam hatırlamıyorum ama glass love gibi birşey olması gerekiyor. Kendi filtresini kullanmak çok mantıklı olmuyor dolayısıyla bir ek filtre kağıdı almak gerekli mutlaka.Yaşadığım şehirde daha önce 149 liradan satışa çıkan 600 ml Chemex 105 liraya düşmüş. Alan var mı ? Sizce alınır mı ? İçinde çıkartılabilen çelik filtrede var.
Bu üründen bende de var . Metal filtreyle verim alamadım . Kağıt filtre bulmak ta zor olduğundan kovalamadım . Kendisini karaf olarak kullanıyorumYaşadığım şehirde daha önce 149 liradan satışa çıkan 600 ml Chemex 105 liraya düşmüş. Alan var mı ? Sizce alınır mı ? İçinde çıkartılabilen çelik filtrede var.