• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

BiM.. Stanley 1.3lt. Termos

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skykhan

Barista
İsim
Gökhan işler
Daha fazla  
İsim
Gökhan işler
dün satışa çıkmış,
uygun fiyatlı gibi geldi, düşünen varsa kaçırmasın

Ekli dosyalar

• stanley.JPG
    stanley.JPG
    37.7 KB · Görüntüleme: 119
dün satışa çıkmış,
uygun fiyatlı gibi geldi, düşünen varsa kaçırmasın
şimdiye hiç kalmamıştır.
kayınpederim uzun zamandır istiyordu, dün gidip alayım dedim, girişte bir sıra, teyzeler 10da açılacak mağazaya 8.30 da gelip sıraya girmişler.
2 tane vardı ikisini de iki hanımefendi aldı bana kalmadı :)
işe dönerken rastgele uğradığım 3. bimde 3 tane buldum. birini arkadaşa birini de kayınpedere aldım ama sanmıyorum ki bugüne kalsın.

Maselef birde bunlar var.Dün onlarca ilan açılmış sahibinden sitesinde, 100 tl kâr elde etmek için ihtiyacı olanın önüne geçiyorlar.

https://sahi.io/s/LBKNCLre

Maselef birde bunlar var.Dün onlarca ilan açılmış sahibinden sitesinde, 100 tl kâr elde etmek için ihtiyacı olanın önüne geçiyorlar.

https://sahi.io/s/LBKNCLre
Bunların çoğu bim personeli veyahut personel yakınları. Bimde çalışan arkadaşlarım var ordan biliyorum. Hepsini itham etmek istemesemde gözümle de gördüm kulaklarimla da duydum.

ucuzluk marketlerinin aktüel ürünlerini kovalayan, uygun ve hemen satılacak şeyleri toplayıp letgodan satan çok insan var. bim chemexini aldığım kişiye sorduğumda iyi kazanıyorum bu işten demişti. gerçi bana chemexi zararına sattı benden başka birisi ne olduğunu anlamamış.

1-2 ay önce Istmarine AVM'de (Istanbul, Kartal) outdoor fuar açılmıştı. Kutup Ayısı( Stanley Türkiye Distribütörü) eski logolu ya da çok ufak defolu modelleri uygun fiyata satıyordu. 0.7lt lik modelini 210TL ye almıştım ben.

Almak isteyen arkadaşlar Kutup Ayısı ile iletişime geçip fuarda satılan ürünleri yine fuar fiyatından satıp satamayacaklarını sorabilirler. Fuarın son gününde bile baya ürün kalmıştı ellerinde. Sanmıyorum ki hepsini satmış olsunlar. Yardımcı olabilirler belki.

Geri