• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bildiğiniz İzmir'de kahve kavurucuları

Iamnotcoffe

Barista
İsim
Berke Önlü
Daha fazla  
İsim
Berke Önlü
Merhabalar son zamanlarda kahve kavurucularının kargo fiyatları ciddi manada yükseldi Hepsiburada Trendyol gibi yerlerde 20 30 arası iken butik yerlerde 50 hatta 70 lira bile gördüm.
İzmir merkezde yaşıyorum buralarda çekirdek kavurup satan hangi firmalar var direk gidip alabileceğim

coffeenutz
overdose
cofeerem
lot coffee
baristocrat
cofeeemamma
friendzone
vitus
dunno

coffeenutz
overdose
cofeerem
lot coffee
baristocrat
cofeeemamma
friendzone
vitus
dunno
Merhabalar son zamanlarda kahve kavurucularının kargo fiyatları ciddi manada yükseldi Hepsiburada Trendyol gibi yerlerde 20 30 arası iken butik yerlerde 50 hatta 70 lira bile gördüm.
İzmir merkezde yaşıyorum buralarda çekirdek kavurup satan hangi firmalar var direk gidip alabileceğim
Ekleme olarak Karşıyaka Fünf’te Null çekirdekleri satılıyor. Leaf Coffee’de de farklı firmaların çekirdekleri var satıyorlar mı emin değilim.

Geri