• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Bialetti Moka Pot Express - 6 Cup + Yedek 3'lü Conta Ve Filtre

Ürünün Fiyatı
250 TL

emirsavas

Üye
İsim
Emir Savaş
Daha fazla  
İsim
Emir Savaş
Espresso Makinesi
Rocket Appartamento
Değirmen
Mazzer Mini Elec. Type A, Comandante C40 (American Cherry)
Ekipmanlar
Moccamaster Select,Hario V60(02),Chemex(6), Bodum F.P, Soy CG3, Bialetti Moka Pot(6), Hario Scale, Hario Kettle(1.2L)
Merhabalar,

Ürünü tam aldığım tarihi hatırlamıyorum, tahminen 2015-2016 civarıydı, amazon.com'dan eski mail adresimdeki üyelik ile almıştım ve iki tarafta da şifreyi hatırlamadığım için sipariş geçmişine girip net tarih veremiyorum maalesef. Bu bilgiyi takıntılılar için verdim.

Ürünü en fazla 3-4 kere kullandım(bunca yıldır 3-4 kere kullanılır mı diye düşünen olabilir) ama üstüne v60, chemex, espresso makinesi gelince moka pot raf süsü gibi kaldı yıllardır, o sebeple süs gibi duracağına satayım diye düşündüm. Yedek dursun diye aynı siparişte conta ve filtreyi de almıştım. Ama şuan ki conta zaten baya iyi kondisyonda.

Yedekle birlikte istediğim fiyat: 250 TL
Kargo alıcıya ait. (ne kadar tutar bilmiyorum)

Not: lütfen pazarlık için mesaj atmayın, ben o işleri beceremiyorum, kafamdaki minimum fiyatı yazdım.

Not2: Ürünün kutusu yok, her yer kutu dolunca atmıştım.

Ürün @alyduman arkadaşımıza satılmıştır.

Geri