• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bezzera BZ09

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunemars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunemars

Barista
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Selamlar,

Bu makine ile ilgili bilgisi olan var mi? E61 gibi gorunse de E61 degil. HX makine degil ama benim icin cok kritik de degil. Benim icin en onemli konu termal stabilite. Ust uste aldigim 2 shot arasinda bir fark olmamasi.

Bir de firma hakkinda bilgisi olan var mi acaba? Bu makineyi ayrica Turkiye'de Espresso Perfetto'nun da sattigini gordum

Selamlar ,

Espresso Perfetto'da BZ09S modeli var. BZ09 ile BZ09S arasında ne fark var net bir bilgi bulamadım. Sitelerinde BZ09S ile benzer fiyatta showroom ürünü olan BZ10S HX olan modelini de düşünebilirsiniz. Bezzera kendi grup başlığında E61'deki termal dengeyi sağlamak için harici bir ısıtıcı kullanıyormuş. Bu sayede grup başlığını ısıtarak demleme suyunun soğumasını engelliyorlar anladığım kadarıyla. Youtube'da ısı ölçümleri ile ilgili bir inceleme vidyosu göremedim.

Ben Bezzera'nın dual boiler bir makinasını 2 aydır kullanıyorum. Şuan için memnunum.

Eğer imkanınız varsa gidip Espresso Perfetto'da incelemenizi tavisye ederim. @cemtolgaizm ve Kağan Bey'e ulaşırsanız aklınızdaki soruları cevaplayacaklardır.

Benzer fiyat bandında tek kazanlı Quick Mill Carola modeli var. BZ09S'den farklı olarak PID mevcut, kazan biraz daha büyük, E61 grup başlığı var ancak buhar çubuğu yok. Sadece espresso odaklı bir makina. Aşağıdaki bir inceleme vidyosuna bakabilirsiniz.

Cevaplar icin cok tesekkur ederim. Eski bir Lelit kullanicisi olarak sanirim yine Lelit'ten devam edecegim. Espresso Perfetto'ya mesaj ile sordum musterilerden bu konuda herhangi bir sikayet almadiklarini soylediler. Herhangi bir saticiya herhangi bir urun ile ilgili bir soru sordugunuzda bu cevabi aliyorsaniz iyi ihtimalle satici basindan saviyordur, bir ust seviyesi konuyu bilmiyordur, en kotusu de sorun vardir ama soyleyemiyordur:) o yuzden net cevap alamadim. Yurt disinda oldugumdan kendilerinden alma ihtimalim olmadigi icin acikasi cok rahatsiz da etmek istemedim.

Cevaplariniz icin tekrar cok tesekkur ederim.

Selamlar, konuya bir açıklık getirmek isterim. Bizce en doğru yorum ve izlenim kullanıcıların geri dönüşleridir. Size de bu yüzden öyle bir dönüş yapmıştır arkadaşlarımız. Firma olarak kendi incelediğimiz ve beğendiğimiz ürünleri bünyemizde bulunduruyoruz zaten. Ürünü bilmemek veya başımızdan savmak gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle bir yanlış anlaşılma olduysa da kusura bakmayın. Bana özel konuşma ile mesaj atarsanız bütün sorularınızı yanıtlayabilirim bu konuda. Ürünü nereden aldığınız önemli değil. :)

Selamlar, konuya bir açıklık getirmek isterim. Bizce en doğru yorum ve izlenim kullanıcıların geri dönüşleridir. Size de bu yüzden öyle bir dönüş yapmıştır arkadaşlarımız. Firma olarak kendi incelediğimiz ve beğendiğimiz ürünleri bünyemizde bulunduruyoruz zaten. Ürünü bilmemek veya başımızdan savmak gibi bir durum söz konusu değildir. Böyle bir yanlış anlaşılma olduysa da kusura bakmayın. Bana özel konuşma ile mesaj atarsanız bütün sorularınızı yanıtlayabilirim bu konuda. Ürünü nereden aldığınız önemli değil. :)
Tesekkurler Cem Bey. Sizi rahatsiz etmek isterim ozaman bu konuda:)

Cem bey'in cevabi sayesinde simdi Lelit Victoria ile Bezzera bz09 arasinda kaldim :)

Sicakligi degistirmek benim icin cok kritik degil ama sicakligin 2-3 shot ust uste ve shotin basi ile sonu arasinda cok yakin olmasi onemli. Bu durumda daha agir bir grup yapisina sahip oldugu icin BZ09 daha mantikli olabilir diye dusunuyorum bir de 200ml'lik bir kazan buyuklugu farki da var.

Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz acaba?

Geri