• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Beyerdynamic Dt990 pro + Objective 2 amfi

İsim
Coşkun
Daha fazla  
İsim
Coşkun
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Aksaray
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkez
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Merkez
Merhabalar, kahve ile alakasız bir ilan olacak. Eğer yasaksa silinebilir, daha öncelerde farklı şeylerin satıldığını görerek, ona istinaden ilan açıyorum. Hatam varsa affola.
Uzun zamandır hi fi müzik dinleme gibi bir hobim var. Fakat artık sürekli seyahat etmemden dolayı daha taşınabilir bir Bluetooth kafa üstü kulaklık almayı düşünüyorum ve kendi setimi satıyorum.
Kulaklık: Beyerdynamic Dt990 pro 250 ohm (1200 tl)
Amfi: Jds labs Objective 2 ( 600 tl)
İkisi birlikte alınırsa hediye olarak lg hi fi plus dac hediye edeceğim.
Detaylar ve fotoğraf için mesaj atabilirsiniz, saygılarımla...

Kulaklık kayıt için kullanılan bir kulaklık diye biliyorum.Gitarda müthiş olduğunu söylemişti bir arkadaşım.

Kayıt için kullanmadım, daha çok müzik dinledim ve oyun oynadım. Ama flat-bass ağırlıklı ve yüksek dinamik aralığa sahip olduğu için, dediğiniz gibi o işlerde de kullanılıyor.

Geri