• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beyaz / Sarı V60 Filtre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Colove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Colove

Üye
İsim
Faruk
Daha fazla  
İsim
Faruk
Selam arkadaşlar. Basit bir iki sorum olacak.

1. Çoklukla ağartılmış V60 filtre kullanilma sebebi nedir ?

2. Sağlık açısından sarı renkli ağartılmamış ile beyaz olan ağartilmis arasında ne gibi farklılıklar vardır?

beyaz olanın kahveye koku vermeyeceği düşünülüyor (ben her ikisini de denedim diğeri biraz daha kağıt kokusu bırakıyor gibi hakikaten ama kullanılabilir)

beyaz olanın kahveye koku vermeyeceği düşünülüyor (ben her ikisini de denedim diğeri biraz daha kağıt kokusu bırakıyor gibi hakikaten ama kullanılabilir)

bunua ilgili makale deney vs. var mı acaba kafama takıldı

Coffee filter paper
Inna Molnar
Tampereen ammattikorkeakoulu, 2016
pdf e tiklayip tezi inceledim ve genel olarak baktığımızda tadım testleri birbirine çok yakın. akış hızı. filtre delikleri boyutu. mühürleme vs vs birsürü konuyu kiyaslamis(ağartılmış-agartilmamis-bambu) . bunlar çok teferruat olacak ama aromanin çeşidine göre değişkenlik göstermiş. isterseniz pdfe girip yarısından sonrasina (sayfa39 dan sonrası) bakıp fikir paylaşımı yapabiliriz.

Geri