• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar ve Nedenleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eluna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyaz Listeye Aldığınız Firmalar

• CoffeeNutz

Oy: 43 44.3%
  • Coffee Department

Oy: 39 40.2%
  • Null Coffee

Oy: 25 25.8%
  • Williams Roastery

Oy: 2 2.1%
  • Grizzly Coffee Roasters

Oy: 7 7.2%
  • Kafein Kültür

Oy: 11 11.3%
  • Sezy Coffee

Oy: 29 29.9%
  • Spada Coffee

• Zümrüt Karaca

Oy: 3 3.1%
  • Montag Coffee Roasters

Oy: 10 10.3%
  • Niji Coffee Co

Oy: 36 37.1%
  • Kahve Fabrikası

Oy: 5 5.2%
  • Fam Coffee

• Probador Collectiva

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

Oy: 31 32.0%
  • Tetra N Caffeine

• Gordion Coffee Roastery

• Kernel Coffee

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 4 4.1%
  • Kronotrop

• Ultra Coffee

Oy: 13 13.4%
  • Clean Cup

Oy: 10 10.3%
  • Celsius Roastery

• Kungpow

• Coffeemamma

• Old School Roastery

• Boxx Coffee

• Coffeerem

• Preon Coffee

Oy: 6 6.2%
  • Lot Coffee Roastery

Oy: 1 1.0%
  • Milestones Coffee Roastery

Oy: 35 36.1%
  • Vitus Coffee & Roastery

• A4 Kahve

• Kullanılan toplam oy
    97

Eluna

Barista
İsim
Utku
@serbes in kara liste konusunda yazdığı mesajı görünce dedim böyle bir başlık da neden olmasın. İsim babası @serbes tir, krediler ona :)

Beyaz listeden kasıt her türlü çekinmeden kahve alabileceğiniz, aklınızda soru işaretleri olmadan alışveriş yapabileceğiniz firmalardır.

Şahsen benim ilk etapta aklıma gelenler;

Yerli firmalardan;
-Ultra (profillemelerini başarılı buluyorum ve çekirdek seçimlerini başarılı buluyorum)
-Tetra'n (gönül bağım var. ondan gayrı @Sefer Dağ her türlü eleştiriye ve gelişime son derece açık ve her fikri tek tek değerlendiren bir adam)
-Coffeenutz (marka adından belli zaten, kahve çılgını bir adam @Ömer Aydın , kahveye yaklaşımı ve deneyselliği her seferinde insanı meraklandırıyor)

Yabancı firmalardan;
-Coffea Circulor (son zamanlarda iletişim problemi yaşasam da Ivica müthiş bir kahve insanı. El emeği göz nuru Kenyaları>bütün piyasa Kenyaları)
-Archers (Kötü demlememez profilleme konusunda gerçekten çok başarılı. Ayrıca kendi lotları ve değişik çiftliklerden çekirdekleri de mevcut)
-Kawa (Yine kötü demleyemezsin ekibinin bir üyesi.)

Son düzenleme:
filtre için;

kafein kültür.
fam.
kahve fabrikası.

kahve fabrikası'nda şerif hoca kavrum başına geçerse ve bunun haberi bana ulaşırsa o kahveyi kaçırmamaya çalışıyorum.

espresso için;

henüz bu seviyeye gelemedim. hala öğrenme aşamasındayım.

CoffeeNutz : @Ömer Aydın abi inovatif birisi (yüzen kahve, toplu alım) o yönünü ve insanlığını seviyorum, kavrumu güzel aklım kalmadan alırım
Kafein Kültür : @orkunustel abi kalite kontrole çok önem veren birisi youtube videolarını izlemeyen varsa üretim arkası videolarına bir baksın derim zaten kendi pamuk gibi adam ❤️
Niji Coffee : Matruşka serisi, şampiyonluklar, yani tesadüf değildir, hırslarını ve çalışma disiplinini beğeniyorum, ikiside mis gibi insanlar normal muhabbet de ediyorum zaten, şimdiye kadar aldığım kahveler üzmedi @Niji Coffee Co.
Coffee Department : İlk kahvesi bir olay ile vesile oldu denedim ve çok beğendim hem kavrum hem kahve seçimini @metin abi zaten iletişimi iyi olan birisi, tavsiye ederim aldığınız her kahvede üzerinde yazan bir nota garantili bunlar :D
Kernel Coffee : Bir site hatasıyla muhabbetimiz kesişti, o gündür konuşurum, kahveleri de güzeldi güzel de kavuruyorlar, yeni mekan fişek var mı ötesi :D @asait
Old School : Şuana kadar Arcila, Nectario Zuniga, Duwancho, Gatta çekirdeklerini denedim, hepsi de beni memnun etti kavrum güzel zaten Barış abi sağolsun o da güzel insan arada ufak ricalarda bulunuyorum kırmıyor sağolsun ❤️ @OldSchoolRoastery
Cleancup : Santa Rosa kervanına bende katıldım eski hasatta çilek var dediler geldik😁, o zamankine benzemiyormuş ama ben keyif aldım hepsinden, hem kavrumu hem kahveler hoşuma gitti @batugen
Baristatus : Niche, kendine has, bir insan düşünün hobisi sayesinde kahve işine giriyor ve onun hobisi sayesinde biz güzel kahveler içiyoruz, her zaman beyaz bembeyaz listemde kalır, Haşim abiyi zaten çok severim ❤️❤️ @hasimsolmaz
Null : Haziran indiriminde 4 kahve aldım, hepsi de güzeldi özellikle shantawene, zamanında Cascavel Verde deneyemedim o içimde kaldı, arada herkesi etkileyen radikal bazı kararlar da alıyorlar, two blendin içeriği değişmiş mesela ondan önden tavsiye alıp öyle sipariş veriyorum genelde, forumun genelinin sevdiği kahvelerden alıyorum (Dipnot: alırken çekinmem bu arada, tavsiye hepsinde alırım genelde ondan beyaz listemde)

Kawa : Kahveleri güzel, iletişimleri arada amazon müşteri hizmetleri gibi ,canlı destekte konuşuyoruz ama dümendenmiş gibi geliyor, stoklara ne zaman şu kahve gelir diyorum gelmez diyorlar ertesi gün stokta, böle böle örnekler ama kahveleri çok hoş baya baya beğeniyorum, secret macerasıyla tanıdım o gün hissettirdi farklı olduğunu.

Ekleyeceklerim olabilir şimdilik bi dursun :D

Son düzenleme:
Tetra’n
Null
Circulor

Ekleme: Tin - hem tedarik hem kavurma

Son düzenleme:
Yerliler: Null, Fam ve Boxx
Ecnebiler: Circu, Kawa ve kahve bahane müthiş özenlerinden dolayı Standout

Aslında beyaz liste deyip haksızlık mı yapıyorum emin olamadım ama bu firmalardan yılda rahat 3 kilo üstü aldım alıyorum alacağım olarak belirledim. Yoksa deneyip profilleri kahveleri bana hitap etmeyen ama iletişimde zerre kusuru olmayan şahane firmaların da hakkını yemek istemem.

Sezy: Fiyatları hala daha düşük tutuyorlar. Kafeinsiz seçeneği de var. Kavrumlar sık sık orta civarlarında geziyor. Bazen böyle kahvelere ilgimin olduğu zamanlarda iyi geliyor. Kiloluk alınca güzel indirimi var. Sürekli yeni kahvelere indirim kodu var.
Niji: Denediğim her kahvelerini beğendim. İletişimleri çok iyi. Damak tadımın uyuştuğunu hissediyorum.
Null: Çekirdekler de kavrumlar da bana hitap ediyor.
Grizzly: Bu markanın paketinden kavrumlarına kadar her şeyine sempatim var 😄. Genelde aldığım her yıkanmış kahvelerini beğendim. Natürellerdeki profillemeleri pek bana hitap etmeyebiliyor.
Coffeenutz: Hem özel çekirdekler hem de fiyat/performans kahveleri var. İletişimleri ve pazarlamaları da iyi bence. Ofiste içmelik "nitelikli olmayan" harmanlarını da başarılı buluyorum. Sipariş verirken arada bunlardan da ekleyip sağa sola hediye etmeyi seviyorum 😄
Kawa: Yurtdışından alımda herhalde en kolay erişebildiğimiz marka bu. Çok hoş kahveler içtim. Kiloluk alıp bölüşmelik.

Null: Benim için liste dışında özel bir yerde desem sanırım abartmış olmam. Seçtikleri çekirdeklerden kavrumlarına, ambalajlarından kahveye yaklaşımlarına kadar çok beğeniyorum.

Kernel, Kafein Kültür, CoffeeNuttz, Grizzly, Niji, Fam şu anda aklıma gelen favori kavurucularım. Liste uzayabilir çok memnun kaldığım bir sürü kavurucu var ama en öne çıkanları yazmaya çalıştım.

Alışveriş yaparken kurduğum duygusal bağları bir kenara bırakıp, olabildiğince rasyonel davranmaya çalışıyorum.

ULTRA : Çekirdekleri ayrıca kavurum öncesi ve sonrası ayırmaları beni çok mutlu ediyor kavrumları zaten ayrı güzel.(Beyaz Şaraplı damosunu içen biri olarak kendimi özel hissediyorum😅)
OLDSCHOOL : Yeni seçkileri ve tarzları güzel seviyorum
NULL : Damo ve shantawene favori çekirdeklerimdi hep tutarlı kavrumları var.
GORDİON : Şehrimin kavurucusu ayrı severim güzel iş yapıyorlar

Kawa ve la cabra. Yerli referanssız almıyorum. 🤷‍♂️

petra - benim için özel bir yeri olan kavurucu petra. sıra gelirse yeni çekirdeklerini kaçırmamaya çalışıyorum. kavrumları hiç üzmedi. o muhteşem ambalaj tasarımları da beğenmemde etken benim için.

coffee nutz - ömer bey'in yaptığı her şey takdire şayan bence.

kafein kültür - ellerinden ne geliyorsa paylaşıyorlar youtube'da. basit bir demleme reçetesi videosu bile yeterli geliyor ve fazlasıyla yol gösteriyor bana ama bununla da yetinmiyorlar. seçkilerine ekledikleri kahveleri de şahane.

sezy coffee - çoğu kişinin söylediği üzere fiyat performans olarak tatmin edici, başarılı. her siparişte denemek için farklı bir kahveyi gönderiyorlar 25 gram kadar. güzel bir şey bence :)

Null - Son aylarda fiyat - performans anlaminda bize lezzet şöleni yaşattı resmen , kilolarca alıp stok yapmalık kahvelerdi
CoffeeNutz - Monteblanco ve El Mirador kahveleri icin farkli firmalara gore yaptığı fiyatlandirma hoşuma gitti , icmedim daha ama en kisa surede siparis vereceğim , kavrumlari her zaman memnun etti bu zamana kadar

Liste uzar gider aslinda ama bir kavurucu daha eklemek istiyorum Grizzly hem gecen sene hem bu sene toplu alimlarda aldigim kahvelerlede inanilmaz mutlu etti beni -Etiyopya Duromina lot F/P anlaminda muhtesem bir kahveydi - Kayisili ice tea desem yeridir
-Costa Rica Aquiares Estate bu kahve cok konusulmadi gibi yada bana mi denk gelmedi bilmiyorum ama muhtesemmmmm bir kahveydi Armut suyu desem yeridir 😀

Geri