• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beurer Ks 36 Hassas Tartı

CoFFeePaTh

Üye
İsim
Ömer
Daha fazla  
İsim
Ömer
Değirmen
Kinu M47 Classic, 1zpresso K Ultra
Ekipmanlar
Aeropress,Hario V60, Hario Immersion Dripper, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çukurova
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Seyhan
Twitter
omerarikan01
Kahve demlerken gramajların, ölçülerin farkındayız hepimiz. Bu da hassas tartıları yatırım yapılması elzem aletler haline getiriyor. Zaman ayarlı ve 0.1 gram hassasiyetli tartılar da genellikle 1000 liradan başlıyor; ekonomik alternatifleri ise Çin'den uzun kargo süreleri sonunda geliyor. Bunun üzerine ufak çaplı bir araştırma sonucunda Beurer Ks 36 da karar kıldım. N11'de 500 liranın üzerinde satılsa da tchibo'nun sitesinde 330 liralık bir fiyatı vardı, satın aldım. İki gündür deniyorum ve güzel, tutarlı sonuçlar veriyor. Saniye göstergesi ya da otomatik dara özelliği bulunmuyor ama yapması gerektiği işi 0.1 Gr hassasiyetle yapıyor. Tartıya 1500 lira vermek istemeyen kahve severlere şiddetle tavsiye ederim.

https://www.tchibo.com.tr/m/beurer-...f6XlsMLgc12BOCBQRh9_gaUDyrhT51pcaAk2EEALw_wcB

adresinden bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ufak da bir video eklemeye çalıştım ama sunucu için büyük olduğunu söyledi. Merak eden olursa whatsapp'tan yollayabilirim.

hayırlı olsun güle güle kullanın. aynı işlevi gören kaan tartı var 60 lira. malzeme kalitesi bundan iyi olmayabilir ama 5 kat fazla para ödemenin anlamı yok diye düşünüyorum.

Daha ucuz alternatifler vardı tabi ama bunun toplam kapasitesi 2 kilo... Demlemede ihtiyaç duyacağım bir değer 2000 Gr.

Ucuz olanlar 500 Gr kapasiteliydi.

Üst segmente çıkılmayacaksa Kaan’ı tek geçerim ben de. 2kg, 3kg modelleri var. 0.1gr hassasiyet, 38₺ gibi bir fiyata almıştım :)

Cep tartısından ben de alacağım @Kahveciningalaksirehberi memnun musunuz:)

Acaia kullanan biri olarak tartıda zaman ayarlayıcı gereksiz buluyorum çok zor değil telefonu koy hemen tartı yanına bas kronometre çalışsın ve başla demlemeye.

Bugün tercih edecek olsam pilsiz sarj edilebilir ve hassasiyeti iyi olan ekonomik bir tartı secerdim.

Ha neden acaia tercih ettim? Estetik geldi ve demleme grafiği oluşturuyor bu sayede log tutup geçmiş demlemelerime göz atarımdı amacım ama indirdiğim programında pek kullanışlı olmadığını gördüm.

Belki benim anlamadığım bir şey vardır ama reçete bilgisi girmeden log nasıl tutuyor bu tartı onu bulamadım.

Acaia kullanan biri olarak tartıda zaman ayarlayıcı gereksiz buluyorum çok zor değil telefonu koy hemen tartı yanına bas kronometre çalışsın ve başla demlemeye.

Bugün tercih edecek olsam pilsiz sarj edilebilir ve hassasiyeti iyi olan ekonomik bir tartı secerdim.

Ha neden acaia tercih ettim? Estetik geldi ve demleme grafiği oluşturuyor bu sayede log tutup geçmiş demlemelerime göz atarımdı amacım ama indirdiğim programında pek kullanışlı olmadığını gördüm.

Belki benim anlamadığım bir şey vardır ama reçete bilgisi girmeden log nasıl tutuyor bu tartı onu bulamadım.

Pearl-S değil Pearl kullanıyorsanız öneririm: Francisco’s Web App

Bende de kaan tartı var. Cep tartısını almıştm 1 kg kapasiteli 0.1 hassasiyetli. Bardak için çok iyi ama server için küçük kalıyordu şimdi bir büyüğünü de aldım 60 liraya 2 kg, 0.1 hassasiyette, tavsiye ederim. Sizin aldığınız ürün de çok estetik duruyor ama o paraya hario'nun daha fonskiyonel tartısı tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Açıkçası n11 de bu tartıyı görmüştüm. 1 kilo kapatiseli dediği için, bir de birkaç yorum vardı dengesiz tarttığına dair; markalı ve uygun fiyatlı bir tercih yapmaya çalıştım. Ama bu kadar olumlu yorumlara sahip ve 2 kilo kapasiteli olduğunu bilsem kesinlikle ben de kaan alırdım. :)

Kaanda biraz geç algılama varmış sanırım ama diger siyah olan en çok kullanilan tartı sanirim.Timer özelligi cok gerekli degil kronometre alıp uzerine yapiştirmak bile işi çözer ama estetik ve kolaylık işte..

KnMaster 2 kg lik bulamıyorum hep 500 gr.

Ben yanlışlıkla 500 gr alıp sürekli sıfırlayanlardanım.))

Kaanda biraz geç algılama varmış sanırım ama diger siyah olan en çok kullanilan tartı sanirim.Timer özelligi cok gerekli degil kronometre alıp uzerine yapiştirmak bile işi çözer ama estetik ve kolaylık işte..
Beurer oldukça hızlı bir ürün, anlık olarak gösteriyor değişimi...

Malum tartı nedir acaba? Beurer mi

Geri