• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Bens Leather Goods Deriden Kişiselleştirilebilir Tasarımlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tufan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tufan

Barista
İsim
Tufan
Daha fazla  
İsim
Tufan
Merhabalar,

Yaklaşık bir buçuk senedir amatör olarak kahve ve deri ile ilgileniyorum. Forumda takip edip tadımını yaptığım kahveleri çevremdeki arkadaşlarımla da paylaşıyorum şimdi de deriden yapmış olduğum ürünleri forum sakinleriyle paylaşmak istedim.

Şimdilik amiral gemim emaye kupalarımı buradan ekliyorum zamanla diğer ürünleri de tek tek ekliyor olacağım.

DERİ KAPLAMALI EMAYE KUPA : Kupalarda kişiye özel yazı desen gibi işlemeler yapılabilmektedir.

TRENDYOL LİNK : https://ty.gl/arhajpv4j2

Amiral3.JPEGAmiral5.JPEGAmiral4.JPEGAmiral.JPG

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yaklaşık bir buçuk senedir amatör olarak kahve ve deri ile ilgileniyorum. Forumda takip edip tadımını yaptığım kahveleri çevremdeki arkadaşlarımla da paylaşıyorum şimdide deriden yapmış olduğum ürünleri forum sakinleriyle paylaşmak istedim. Şimdilik amiral gemim emaye kupalarımı buradan ekliyorum zamanla diğer ürünleri de tek tek ekliyor olacağım.

DERİ KAPLAMALI EMAYE KUPA : Kupalarda kişiye özel yazı desen gibi işlemeler yapılabilmektedir. ( FİYAT: 85,00 TL )
Ekli dosyayı görüntüle 15727Ekli dosyayı görüntüle 15728Ekli dosyayı görüntüle 15730Ekli dosyayı görüntüle 15729
Emeğinize sağlık çok güzel gözüküyorlar, iyi satışlar

Merhabalar,
Trendyol’un mega indirim kampanyaları ile kupalarımızda indirimli ürün kategorisine alınmış ve kargolar bedava fırsattan faydalanmak isterseniz sizleri sayfamda görmekten memnuniyet duyarım 🤗

Tufan beyin ilgisi ve emeği için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok hoş bir emaye kupam oldu. Elinize sağlık :)

Ekli dosyalar

• IMG_6692.jpg
    IMG_6692.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_6691.jpg
    IMG_6691.jpg
    116.9 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_6693.jpg
    IMG_6693.jpg
    125.1 KB · Görüntüleme: 110
Merhabalar,

Özel ürün statüsünde, Stanley Adventure Termos Travel Mug 0,47 Ml için Deri kılıf modelimiz.

Bu model veya buna benzer ürünler için DM den ulaşabilirsiniz.

Sevgiler. :)

ÖZEL SERİ 1.JPGÖZEL SERİ 2.JPGÖZEL SERİ 3.jpg

Geri