• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bellezza İnizio V Leva

mr.coffee

Barista
Merhaba, bu makine ile alakalı görüşlerinizi merak ediyorum.

Yaklaşık 2 aydır makine araştırıyorum almak için. Özellik bakımından fiyatına göre diğer makinelerden daha çok özellik var.

Sıcak su boyleri kapasitesi, 1.8L
Su Tankı kapasitesi, 2.4
2 farklı pompa seçeneği – Standart vibrasyonlu
PID kontrolü ( Demleme sıcaklığı, boyler sıcaklığı, akış süresi takibi,
ön demleme süresi )
Boyler Tipi : Çift dolaşım sistemli - Heat Exchanger

Kutu içeriği : Çiftli portafiltre, Tekli portafiltre , Tamper , Grup fırçası , Grup kör tıpası , 3 farklı buhar çubuğu başlığı ( 2 , 3 , 4 delikli )

Portafiltre çapı : 58mm

Kasım sonuna kadar escobarista sitesinde indirimli yaklaşık (kurdan dolayı değişken) şuanda 17.800 gibi bir paraya geliyor.

Ben bu makine ile Bellona modeli arasinda kalmistim. Sonra kararimi gidip yerinde deneyerek verdim. Bellona modelini aldim. Ev icin kullanimda daha pratik olacagini dusundugum icin ve thermoblock sistemli oldugu icin Bellonayi tercih ettim. Cok da memnunum. Ama aklimin bir kosesinde de E61 grup basligindan dolayi bu makine var :)

Geri