• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beko espresso makinesi için timemore c1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu konuda çokça araştırma yaptım. Maalesef önerilmiyor. C3 bile önerilmiyor. Espressoda örgütüm ayarlaması biraz daha ince işçilik istediği için ve Timemore'da click sayısı az olduğu için tavsiye edilmiyor.

Basınçlı sepet bi' makina olsaydı olabilirdi bi ihtimal ancak Beko'da basınçsız bi sepet var.

time more C1'i bilmiyorum ancak C2 ve arçelik kullanıcısı olarak söyleyeceğm şu olur. Yapılmıyor değil yapılıyor ama yalnızca tek bir click ayarında espresso yapbiliyorsunuz. Çok geniz bir espresso yapma yelpazesi sunmuyor. Pour over metodlar için üretildiğinden dolayı espresso öğütümünün diğer değirmenlere göre uzu olduğu belirtiliyor.

Geri