• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beko CEG5311X Tam Otomatik Espresso Makinesi

Bucolie

Üye
İsim
Hakan
Selam Arkadaşlar,

Aşağıda linki yer alan Beko ürünü kullanan var mı? Lelit PL81T ile kıyasla çıktıda belirgin bir fark olur mu ? (Lelit fiyat olarak daha yüksek)
Bir arkadaşım bu ürünü almayı düşünüyor, ürünle ilgili deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlarım varsa ve geri dönüşü olabilirse çok sevinirim.

Beko CEG5311X

Ürünlerle alakali doğrudan tecrübem yok ama ikisi farklı kategoride. Lelit gibi bir cihaz biraz fazla uğraşıp etkenleri tam doğru ayarlarsanız iyi yahut cok iyi sonuc almanızı sağlar. Yani sizin kullanımınıza gore sonuç yelpazesi cok geniştir, manüel olan çoğu şeyde olduğu gibi. Tam otomatik makine ise belirli bir standardı olacaktır ama, özellikle o fiyat segmentinde, vasatın üstüne gecemez. Muhtemelen sütlü içecekler için iş görür.

Yani doğrudan kıyaslamamak gerek bence. Biraz kullanıcının ne yapmak istediğine bağlı

Son düzenleme:
ikisi de farklı kategori, kıyaslanacak makineler değil.

Ben de bu makinayı merak ediyorum bikaç video izledim kahve tek parça olarak dağılmadan çıkmış bu da bi gösterge en azından siemens falan otomatiklere göre daha iyi sanırım alınır mı sizce? gaggia new classicle arasında kaldım evdekiler yüzünden otomatik daha çok tercihim ama bu ürünün klasmanı nespresso mudur?Sanırım daha sulu espresso almak diğer otomatik kahvelere nazaran daha azmış gibi geliyor(basınç da yüksek) deneyimleyen var mı acaba Beko ceg5311xi?

Geri