• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Beko&Arçelik Espresso makinası ipuçları/temizlik/genel bilgiler

Kireç temizliği için limon tuzu ile sirkülasyon,
1 çorba kaşığı limon tuzu, 1 bardak kaynar su da çözüp cihazda hem grup başlığından hem buhar çubuğundan suyu akıtarak devir daim ettirin, en son temiz suyla devir daim yaptırabilirsiniz. İhtiyaca göre 2-3 tur, çıkan çıktıya bakın tortuluysa devam edin.

Coffee Department Pedra Azul Forza 17g/45g 29 saniye 3 click
Boxx Espresso Blend (Makina opvsizken kullandığım reçete) 18g/39g 28,5 saniye 3 click
Boxx Huila Premium (Makina opvsizken kullandığım reçete) 18g/50g 27,5 saniye 3 click
Şu sıralar elimde Grizzly Coffee Ethiopia Burtukanaa ile Alaska blend var fakat latte artı geliştirmek için uğraştığımdan hiç espresso için uğraşmadım bir ara uğraşırsam onları da paylaşırım.

Öylesine koymuş anca bilmeyen verir o parayı mod falan da yok düz makina 1000 TL anca eder
1000 tl bile çok. Bir yıl kadar önce 450tl'ye satmıştım. Mod yoktu benimkinde de ama ilk sahibiydim çok temizdi. Hala letgo'da çıkıyor 600tl civarında çok temiz makineler arada. Almak isteyenler oraya da bakabilirler.

ben tamper ile birlikte 375'e almıştım 2017'de, fiyatları görünce çok şaşırdım, gerçekten ikinci el araba piyasası gibi olmuş.
ben de buhar çubuğunu değiştirmek istiyorum ama sök-tak için de korkuyorum bir yandan, değiştiren ve önerileri olanlar varsa beklerim

ben tamper ile birlikte 375'e almıştım 2017'de, fiyatları görünce çok şaşırdım, gerçekten ikinci el araba piyasası gibi olmuş.
ben de buhar çubuğunu değiştirmek istiyorum ama sök-tak için de korkuyorum bir yandan, değiştiren ve önerileri olanlar varsa beklerim
Bu gün buhar çubuğunu değiştirdim, değiştirmek için ingiliz anahtarı kullandım makinanın içini açmadan yapabilirsiniz fakat biraz uğraştırıyor, iyi ki değiştirmişim dedim 2 kere kullanmama rağmen :D

Geri