• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bearbarista Essentials Leveler (03.01.2021 tarihine kadar geçerli %30 İndirim) Toplu alım

57.35 mm lelit kullananların gözleri yaşlı:) Tamper içinden çıkıyor lakin hesaplı düzleştirici için Çin den 58 mm sipariş edip tornacıda 57.35'e dönüştürmüştüm maliyet 60 tl civarı olmuştu.

Ekli dosyalar

• 20210101_183755.jpg
    20210101_183755.jpg
    72.1 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar, Lelit mara x ile gelen tamperi kullanıyorum(kırmızı resimdeki). Espresso için başlangıç seviyesindeyim, macaron düzleştiricim var .

Bear essentials tamper almak ne gibi işime yarayabilir?

Ekli dosyayı görüntüle 7618
Sizin için ekipmanınız yeterli içinden çıkan tamper da gayet kaliteli ve kullanışlı. Yalnız tam anlamadığım Linkteki makaron 57.35 mm mi.. Yoksa lelit cihazınızın modeli 58 mm mi? Bende grace var diye ekipman tercihi sınırlı 57 mm..

Gruptan mesaj atıp, özendirip illa tamper’i de aldırdılar bana. 😂 Tekrar teşekkürler indirim için.

Arkadaşlar bugün indirim için son gün almayı düşenen arkadaşım varsa bir hatırlatma olsun diye yazıyorum :)

Arkadaşlar bugün indirim için son gün almayı düşenen arkadaşım varsa bir hatırlatma olsun diye yazıyorum :)

Dün 1 adet siyah leveler ile katıldık. Bu vesileyle tekrar teşekkürler. Uzun zamandır almayı düşünüyordum güzel fırsat oldu.

Dün 1 adet siyah leveler ile katıldık. Bu vesileyle tekrar teşekkürler. Uzun zamandır almayı düşünüyordum güzel fırsat oldu.
teşekkür ederim güzel günlerde kullanın

Cidden çok satın almak istiyorum ancak ürün hakkında yetersiz feedback olması ve fiyatı hâlen biraz korkutuyor. Mesela bir yorumda ridged ( bir çoğumuzda stok gelen sepet ) basketlerde ürünün verimsiz çalıştığına dair bir yorum okudum. 58 mm gaggia gibi markalarda verimini ve gerekliliğini cidden merak ediyorum, kullanan yorumlarını paylaşabilir mi?

merhaba, instagram da görüp geldim, şuan 470 lerde..acaba indirşm kodunu nasıl alabiliyoruz

indirimkodu: kahvekulububear

ridged ( bir çoğumuzda stok gelen sepet ) basketlerde ürünün
Verimsiz çalışma kısmından kastedilen sanırım sepetin belirli bir derinlikten sonra daralıyor olması. Bu daralma nedeni ile belirli bir derinlikten sonra makaro'nun ilerlememesi mi?

Cidden çok satın almak istiyorum ancak ürün hakkında yetersiz feedback olması ve fiyatı hâlen biraz korkutuyor. Mesela bir yorumda ridged ( bir çoğumuzda stok gelen sepet ) basketlerde ürünün verimsiz çalıştığına dair bir yorum okudum. 58 mm gaggia gibi markalarda verimini ve gerekliliğini cidden merak ediyorum, kullanan yorumlarını paylaşabilir mi?

Gaggia new classic stok sepet ile kısa bir video var instagram hesaplarında.

Makaronda kahve kalması

Ben makaron kullanmıyorum ama Espresso makinesi ile gelen Lelit Marka Düzleştirici de benzer tasarıma sahip maalesef bazen ondada kahve kalabiliyor. Ben düzleştirme sonrası posa kutusuna vurarak döküyorum üzerinde ki kahveyi. Sanırım bu fiyat skalasında ki ürünlerde benzer sıkıntılar var.

57.35 mm lelit kullananların gözleri yaşlı:) Tamper içinden çıkıyor lakin hesaplı düzleştirici için Çin den 58 mm sipariş edip tornacıda 57.35'e dönüştürmüştüm maliyet 60 tl civarı olmuştu.

tornacı mı 60 tl aldı?

Geri