Sizin için ekipmanınız yeterli içinden çıkan tamper da gayet kaliteli ve kullanışlı. Yalnız tam anlamadığım Linkteki makaron 57.35 mm mi.. Yoksa lelit cihazınızın modeli 58 mm mi? Bende grace var diye ekipman tercihi sınırlı 57 mm..Merhabalar, Lelit mara x ile gelen tamperi kullanıyorum(kırmızı resimdeki). Espresso için başlangıç seviyesindeyim, macaron düzleştiricim var .
Gourme Coffee
Gourme Coffee, yüksek skorlu kahveleri, termosları, en iyi kahve ekipmanlarını ve kahve makinelerini sizlerle buluşturuyor.gurmekahve.com
Bear essentials tamper almak ne gibi işime yarayabilir?
Ekli dosyayı görüntüle 7618
Güzel indirim olduğu için alınması lazım benceGruptan mesaj atıp, özendirip illa tamper’i de aldırdılar bana.Tekrar teşekkürler indirim için.
Ne yapalım puqpress alamayacağımıza göre stabil şekilde tamp yapabilmek için makaron tamper kullanışlı oluyor.Güzel indirim olduğu için alınması lazım bencegüle güle kullanın
Arkadaşlar bugün indirim için son gün almayı düşenen arkadaşım varsa bir hatırlatma olsun diye yazıyorum![]()
teşekkür ederim güzel günlerde kullanınDün 1 adet siyah leveler ile katıldık. Bu vesileyle tekrar teşekkürler. Uzun zamandır almayı düşünüyordum güzel fırsat oldu.
merhaba, instagram da görüp geldim, şuan 470 lerde..acaba indirşm kodunu nasıl alabiliyoruz
Verimsiz çalışma kısmından kastedilen sanırım sepetin belirli bir derinlikten sonra daralıyor olması. Bu daralma nedeni ile belirli bir derinlikten sonra makaro'nun ilerlememesi mi?ridged ( bir çoğumuzda stok gelen sepet ) basketlerde ürünün
Cidden çok satın almak istiyorum ancak ürün hakkında yetersiz feedback olması ve fiyatı hâlen biraz korkutuyor. Mesela bir yorumda ridged ( bir çoğumuzda stok gelen sepet ) basketlerde ürünün verimsiz çalıştığına dair bir yorum okudum. 58 mm gaggia gibi markalarda verimini ve gerekliliğini cidden merak ediyorum, kullanan yorumlarını paylaşabilir mi?
Makaronda kahve kalmasıVerimsiz çalışma kısmından kastedilen sanırım sepetin belirli bir derinlikten sonra daralıyor olması. Bu daralma nedeni ile belirli bir derinlikten sonra makaro'nun ilerlememesi mi?
Makaronda kahve kalması
Merhabalar, o sorun aslında statikten kaynaklanıyor. 10-15 kullanımdan sonra makaronu microfiber bir bez ile silerseniz bu durumu minimize edebilirsiniz. İyi seneler..Makaronda kahve kalması
Buradan bulabilirsiniz.Merhaba alımı hangi siteden gerçekleştiriyoruz, yoksa bir üye yaptığı için direk hesap numarasıyla mı?
57.35 mm lelit kullananların gözleri yaşlıTamper içinden çıkıyor lakin hesaplı düzleştirici için Çin den 58 mm sipariş edip tornacıda 57.35'e dönüştürmüştüm maliyet 60 tl civarı olmuştu.
Merhaba alımı hangi siteden gerçekleştiriyoruz, yoksa bir üye yaptığı için direk hesap numarasıyla mı?