• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bearbarista Essentials Leveler (03.01.2021 tarihine kadar geçerli %30 İndirim) Toplu alım

Tamper ve leveler üretebilen adam funnel de üretebilir diye düşünüyorum ve 51 mm funnel de üretebilir mi merak ediyorum :) Karton bardaklar pek randıman vermiyor artık.
Ben funnel için çözümü 3d yazıcı da buldum. Önce internetten hazır yapılmış buldum sonra 3d basan adama potafilter im için ayarlattım ve %100dolulukta bastırdım bana maliyeti 10 lira oldu ve baya sağlam. (karton bardaklardan sağlam olduğunu garanti edebilirim.) 3d basan adamı nereden bulurum derseniz letgo gibi yerlerde bulabilirsiniz. Size benim kullandığım linki atayım belki aklınıza yatar.

Ben funnel için çözümü 3d yazıcı da buldum. Önce internetten hazır yapılmış buldum sonra 3d basan adama potafilter im için ayarlattım ve %100dolulukta bastırdım bana maliyeti 10 lira oldu ve baya sağlam. (karton bardaklardan sağlam olduğunu garanti edebilirim.) 3d basan adamı nereden bulurum derseniz letgo gibi yerlerde bulabilirsiniz. Size benim kullandığım linki atayım belki aklınıza yatar.
Bu işlerden hiç anlamıyorum :)

Merhaba Melih Bey

tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin. halihazirda zaten kahvekulubundeki arkadaslarim icin Kağan bey ve @cemtolgaizm ile gorusulerek aldigimiz %15 indirim kuponumuz var(Kahveklubu). Fakat bunun haricinde yeni yıl indirimi olur mu sorusunu @cemtolgaizm ve espresso perfetto ile görüşmeden cevaplamam doğru olmaz 🙂
Selamlar, hali hazırda extra bir indirimimiz bulunmuyor puanda ancak toplu alıma Türker Bey ile de görüşüp neler olabilir bakmamız lazım.. Geç gördüm biraz kusura bakmayın :)

bu hafta içerisinde netleşecek size buradan duyuracağız

uygun fiyat verilirse ben de alabilirim.

Arkadaşlar Merhaba

Yılbaşı indirimi ile alakalı olarak @cemtolgaizm ile görüştük. Ø58mm makaron tamper ve düzleştiriciler için 03.01.2021 saat 23.59'a kadar geçerli olacak %30 luk indirim kodu tanımladık.

İndirim Kodu: kahveklububear

İlginiz için Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Benim de ihtiyacım vardı tam üzerine denk geldi. Çok teşekkürler.

Merhabalar, Lelit mara x ile gelen tamperi kullanıyorum(kırmızı resimdeki). Espresso için başlangıç seviyesindeyim, macaron düzleştiricim var .

Bear essentials tamper almak ne gibi işime yarayabilir?

1609512586101.png

Ergonomi ve ileride oluşalabilcek bilek rahatsızlıklarını önlemek

Geri