• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bearbarista Essentials Leveler (03.01.2021 tarihine kadar geçerli %30 İndirim) Toplu alım

birileri 57.35mm üretirse alırım.

Espressoya girenler bilir leveler önemli bir ekipman . @mtgg nin ürettiği levelerlar hem yerli yapımı hemde sahibi meslektaşım bir mühendis :) toplu alım yapmak isterim güzel de bir indirim olursa @cemtolgaizm espressoperfotto da destek verirse ne dersiniz ? 😅
Merhaba Melih Bey

tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin. halihazirda zaten kahvekulubundeki arkadaslarim icin Kağan bey ve @cemtolgaizm ile gorusulerek aldigimiz %15 indirim kuponumuz var(Kahveklubu). Fakat bunun haricinde yeni yıl indirimi olur mu sorusunu @cemtolgaizm ve espresso perfetto ile görüşmeden cevaplamam doğru olmaz 🙂

Merhaba Melih Bey

tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin. halihazirda zaten kahvekulubundeki arkadaslarim icin Kağan bey ve @cemtolgaizm ile gorusulerek aldigimiz %15 indirim kuponumuz var(Kahveklubu). Fakat bunun haricinde yeni yıl indirimi olur mu sorusunu @cemtolgaizm ve espresso perfetto ile görüşmeden cevaplamam doğru olmaz 🙂
@mtgg yerli üretime imalata hep destek tam destek umarım olumlu bir cevap alırız diyelim 😊👍

Güzel Olur neden olmasın :)

Benim de aklımda var bir leveler almak.
58mm uyumlu güzel bir indirim olursa kaparız bir adet.

Bende 51 mm leveleri ve 51.5 mm tamperi var, Türker Bey'in iyi bir işçiliği var kesinlikle... Severek kullandığım sağlam ekipmanlar.

Tamper ve leveler üretebilen adam funnel de üretebilir diye düşünüyorum ve 51 mm funnel de üretebilir mi merak ediyorum :) Karton bardaklar pek randıman vermiyor artık.

Geri