• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

"Bean to Bar" çikolata akımı

Podisi’nin Adaçayı, limon & lime butter’ını denedim. Daha çok beğendiğim çikolatalar olmuştu ama Podisi hakkındaki ilk izlenimim olumlu oldu. Özellikle adaçayı çok yakışmış.

Nitelikli kahveye yeterince para harcamıyormuş gibi bir de nitelikli çikolata dünyasına demir attık bakalım. İnsanlık için küçük, cüzdanım için büyük bir adım atarak Aroha'dan siparişi verdim. Merakla bekliyorum.
Aroha siparişi geldi. Çikolata üstadı olmayan biri olarak yorumlarım şu şekilde:

%50 kakao (stevia tatlandırıcılı)
%50 kakao (pancar şekeri tatlandırıcılı)
Bu ikisi arasında belirgin bir fark hissediyorsunuz. Aileden kimi stevialı olanı beğenirken kimi de şekerli olanı beğendi. Tamamen damak zevki

%72 kakao (pancar şekeri tatlandırıcılı)
Bunu çok beğendik. Gerçek çikolata hissi geliyor. Yedikçe yiyesiniz gelmiyor ama. Çünkü kesiyor insanı.

%100 kakao
Hiç tatlandırıcı içermeyen saf çikolata. Evde kakao varsa direkt ağzınıza atın. Öyle bir tadı var. Yenilecek gibi değil.

Beyaz çikolata
Beyaz çikolata kakaodan değil kakao yağından yapılıyor. Çok hitap etmedi açıkçası

Çilekli beyaz çikolata:
Bu muhteşemdi. Frambuazlı portakallı gibi seçenekler de değerlendirilmeli.

Eyyorlamam bu kadar

Geri