• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

"Bean to Bar" çikolata akımı

Merhaba Single Originler için daha düşük gramaj ile uygun fiyatlı bir paket yapmanız mümkün mü acaba? Blendlerden merak ettiğim 1-2 çikolata var ama single originlerin hepsini tatmak istiyorum. Malum öğrenci olarak hepsini almam pek mümkün değil :)

kavrulmuş *kakao çekirdeği satmayı düşünür müsünüz kahveyle güzel gidiyor kuruyemiş gibi

Son düzenleme:
Blend paketten bir siparişte ben geçtim, bakalım 3.nesil kahve ile ilk tanıştığımda aldığım hazzı alabilecekmiyim.😋

Podisi'den 6 Mart'ta Single Origin paketi sipariş etmiştim. Mexican White Criollo ve Papua New Guinea'yi deneyebildim. 3. çikolata, yanlışlıkla benim kargomu teslim alan kişi tarafından yenmişti. :D :D Ecuador'u bir dahaki siparişimde deneyebileceğim artık..

İki çikolata da çok güzeldi ama Papua New Guinea evde denettiğim herkes tarafından daha çok beğenildi.

14'ünde verdiğim sipariş 16'sında 11 gibi elime ulaştı, hepsinden ufak ısırıklar aldıktan sonra merak eden arkadaşlar için ufak bir yorum yapmak istedim. Single Origin 3'lüsü ve Frambuaz & Gül & Limon olan harman çikolatayı aldım.
Koku olarak Papua New Guinea > Ecuador Arriba Nacionale > Mexican White Criollo > Frambuaz & Gül & Limon şeklinde sıralayabilirim.
Tat olarak kokuya göre şaşırdığımı söyleyebilirim Ecuador Arriba Nacionale > Mexican White Criollo > Frambuaz & Gül & Limon > Papua New Guinea
Ecuador Arriba Nacionale:
Aralarında açık ara en beğendiğimiz oldu gerçekten çiçeksi ve ağızda bıraktığı his çok güzel.
Mexican White Criollo: Kokusuna göre en şaşırdığım da bu çikolata oldu diğerlerine göre daha az beğenmemize rağmen tat olarak baya şaşırttı greyfurt ve süt reçelini gerçekten hissettiriyor, ağızdaki yoğunluğu çok hoş ve baymıyor.
Frambuaz & Gül & Limon: Diğerlerine göre daha "niteliksiz" olmasına rağmen oldukça hoş bir çikolata.
Papua New Guinea: Kokusundan dolayı büyük beklenti içine girdiğimizden mi bilemedim ama aralarında bi tık hayal kırıklığına uğradığımız çikolata bu oldu, kokusuna nazaran düz bir çikolata onun dışında yine keyifliydi.
Ne kadar bean to bar tecrübem çok kısıtlı olsa da almak isteyen arkadaşlar için fikir vermek istedim. İleride tekrar almayı düşüneceğim çikolatalar Ecuador Arriba ve Mexican White sanırım diğerlerine göre damak tadıma daha çok uyduğunu söyleyebilirim. Genel olarak hiçbiri üzmedi aldığıma pişman değilim.
Edit: Açılan paketi kapatmak biraz işkence olmuş, düzgün açmaya çalışmama rağmen biri hafif yırtıldı. Tek oturuşta bitirilmeyeceğinden daha kolay kapanan paket tercih edilirse iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İndirim kodunu nereye giriyoruz bulamadım ben

Geri