• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bazı Kavurucularin Pazarlama Taktikleri!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warburg93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

warburg93

Yeni Üye
Acikcasi 'nitelikli kahve' dünyasina yeni girdim ve farklı kavuruculari deniyorum. Lâkin beni çok rahatsız eden bir şey fark ettim. Anladığım kadarıyla 3. Dalga mantığının en onemli özelliklerinden biri üretimin ilk zincirinden son zincirine kadar olan saygısı... Ama bazı Kavurucularin online alışverişlerde yaptıkları bazı kurnazliklar bu şirketlerin samimiyetlerini yeniden düşünmeye itti. Örneğin belli bir ücrette kargo ücretsiz ama sepete attığınız ürün kdv dahil olmadan hesaplanıyor ve böyle olunca ücretsiz kargo limitine ulaşmanız zorlaşıyor. Ikinci bir örnek ise yine ücretsiz kargodan faydalanmak için belli bir fiyat bandındaki ürünleri almanız gerekiyor. Verdiğim iki örnekte iki urun almak isteğinizde geçerli. Böyle kavuruculara 3. Dalga titri vermek doğru mu?

Ücretsiz kargo gerçekten ücretsiz kargo mu peki? 1 paket kahveye ücretsiz kargo sunanlar düşündürüyor. Dükkandan al seçeneğine 10 lira indirim yapan kavurucu evet iyi bir şey yapıyordur. Ama kargoyla sipariş veriyorsam ben ona kargo parası veriyorum demek ki. İki paket sipariş edeceksem iki kez kargo parası veriyorum oluyor.

Bu yüzden iki paket kahveye ücretsiz kargo vs. sunanlar bana göre daha samimi.

3.dalga kahvede 3'ün 5'in hesabını yapmak ne kadar mantıklı? Yeşil kahveyi kavurarak fiyatı kaça katılıyorlar? Zaten bunu bilerek alıyorsunuz ve kargo parası çok geliyor öyle mi?

Kahve fiyatında mantık yok kısaca. Aynı kahveyi başka isim ve ambalaj ile 3 kat para ödeyerek alabilirsiniz. Kargo bedavadır.
Ben bu ifadelerin altında yatan düşünceyi tam anlayamadım. "3. dalga kahvede zaten kâr marjı çok yüksek, kargo parası bu marjın yanında hiçbir şey değil" mi diyorsunuz?

Geri