• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Batman'dan Selamlar :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anilada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anilada

Üye
İsim
Anıl
Herkese merhabalar:giggle: ben Anıl. Kamu'da çalışıyor ve bir süredir Batman'da yaşıyorum.

Eskişehir'de yaşadığım günlerde çalışma yerim uygun olduğu için; akşamdan programlayıp sabah kahve kokusuyla güne başlamak adına Migros Touch Me model zaman ayarlı bir filtre kahve makinesi almıştım. 2015 yılından bu yana Kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin filtre kahve çeşitlerini genellikle sabahları bu makine ile hazırlayıp tüketiyorum. Nitelikli kahve ile olan tanışıklığım ise Eskişehir günlerimde Black Cat ve Coffeeciel'de çalışan bir arkadaşımın yanına uğradığım zamanlarda tattığım kahvelerle sınırlı.

Soğuk kış aylarına yaklaştığımız bu günlerde, eşimle birlikte evde yaşadığımız kahve deneyimimizi arttırmayı denemeye karar verdik. Bu forumla da bu şekilde tanışmış oldum. Önümde gördüğüm kadarı ile sizin sayenizde okuyup araştırabileceğim bir çok yazı ve tecrübe var. Daha hangi tür demleme ve ekipman türlerini alacağıma karar verememiş olsam da şimdiden yardımı dokunacak herkese teşekkürler.🙏

Herkese tekrardan merhabalar; sağlıklı ve keyifli günler dilerim.

Son düzenleme:
Merhaba Anıl , :)
Diyarbakır'dayim ben de. Arada Batman'a da gidip geliyorum, ailem orda.
Seve seve yardımcı olurum, iletişime geçmekten çekinme..

Çok teşekkürler ilginize, mutlu oldum yakınlarda ilgili birilerinin olmasına.😊 Özelden tecrübeleriniz ve kahve arkadaşlığı için detaylandıralım isterseniz.👍

Surda hasan paşa hanının sağ karşı çaprazında arye kahve var. 1 çeşit expresso 3-4 çeşit filtre kahve çekirdeği var ama taze olacağını düşünmüyorum denemek lazım.

Surda hasan paşa hanının sağ karşı çaprazında arye kahve var. 1 çeşit expresso 3-4 çeşit filtre kahve çekirdeği var ama taze olacağını düşünmüyorum denemek lazım.
kulübün toplu alımlarını değerlendirin.. ayağınıza kadar geliyor nitelikli kahve.. zor değil ulaşmak.. veya başka kavurucular da var, forumda araştırma yaparsanız..

kulübün toplu alımlarını değerlendirin.. ayağınıza kadar geliyor nitelikli kahve.. zor değil ulaşmak.. veya başka kavurucular da var, forumda araştırma yaparsanız..
Ankaradaydım geçen hafta zümrüt karacadan aldım bu ayki toplum alımdanda aldım ama elimizin altında biyerler olsa iyi olur

Hoşgeldiniz kulübe

Merhabalar iş seyahati nedeniyle Batman’a geldim tavsiye edebileceğiniz iyi bir kahveci var mıdır?

Merhabalar iş seyahati nedeniyle Batman’a geldim tavsiye edebileceğiniz iyi bir kahveci var mıdır?
yeni gördüm mesajı.
# coffee shop batman: coffee sapiens çekirdekleri + tatlıları iyi (çilekli mereng)
# zapatista kahve: coffee department çekirdekleri (işletmeci iyi)
# corner coffee: petra ve coffee department çekirdekleri vardı eskiden, artık getiremiyorlar sanırım (ben de gitmedim daha)

yeni gördüm mesajı.
# coffee shop batman: coffee sapiens çekirdekleri + tatlıları iyi (çilekli mereng)
# zapatista kahve: coffee department çekirdekleri (işletmeci iyi)
# corner coffee: petra ve coffee department çekirdekleri vardı eskiden, artık getiremiyorlar sanırım (ben de gitmedim daha)
Artık bir sonraki seyahate kaldı teşekkürler

Geri