• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

başlangıç için gooseneck kettle önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

atQ

Yeni Üye
İsim
Atakan Saygıcak
Daha fazla  
İsim
Atakan Saygıcak
Dolap uygulamasına da bir bakın hocam. Bazen 250 bandında termometreli çıkıyor karşıma

Siyah mini kettle güzel bir alet ama düzenli kullanımda tercih etmiyorum. Yanımda taşımak için işlevsel oluyor. Akış debisi düşük, döküşü kolay ama ürünü kullanırken bir eksiklik hissediyor insan 😄 yani tutması, dokunması ve hızlı ıaı kaybı biraz dert. Outdoor taşıma için güzel ama. Evde kullanım içinse klasik modeller daha rahat. Ama bir termometreye de ihtiyacınız olacak gibi

Bu modelde de "gaz ocakları için önerilmez" uyarısı var. Siz kullanıyor musunuz gazlı ocakta, boyada kaplamada bir sorun oldu mu?
4 Aydır falan kullanıyorum, altı bu şekilde şuanda. Boyada atma olmadı ama su izi mi yağ mı bilmiyorum ama biraz lekeler oluyor dışında, yıkayınca yıkadığın an geçiyor ama çok hızlı yineliyor anlamadım onu. Ama ciddi bir sıkıntı değil ıslak bezle silince de geçiyor. Ek olarak altını en büyük gözde son ateşte falan kesinlikle yakmamak gerekiyor aksi takdirde kulp kısmı erir %99, buna benzer yorumlar da okumuştum zaten

Ekli dosyalar

• d904a1e5-7d76-41c5-9c08-88451bd1504a.jpg
    d904a1e5-7d76-41c5-9c08-88451bd1504a.jpg
    78.8 KB · Görüntüleme: 39
Geri