• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Başlangiç/Giriş Seviyesi için uygun bütçeli el değirmeni tavsiyesi

drysahara

Üye
İsim
Cem
Başlıkta da görüldüğü gibi hemen hemen 6 aydır bu nitelikli kahve kervanına katıldım. İçtiğim kahvelerin tadına etkisinin oldukça yüksek olduğu öğütme faktörünü deneyimledim.Öğrenci olduğum için yüksek 2k 3k gibi fiyatlar vermem mümkün değil uygun fiyatlı bir değirmen önerirseniz çok memnun olurum.
Burada da 1 adet buldum alan/deneyimleyen varsa renklendirirse sevinirim.

Attığınız linkte ki deri kılıfı 500 tl yanlız kendisi 1000 tl.Leshu storedan c3 alabilirsiniz o fiyata sanırım.Bana 1200'e felan denk gelmişti vergisiyle.

Yorumlarına ve öğütüm görsellerine dayanarak aldım,giriş seviyesi için kesinlikle önereceğim bir ürün.Hario Mini Plus gibi yalpalama sorunu yok,Hario'nun aksine çift rulman kullanılmış bu üründe.Öğütümler de çok daha tutarlı hale geliyor,öğütüm aralığı da daha geniş.5 klik civarı pudra kıvamı öğütüyor,20-25 klik arası kağıt filtreler için denenebilecek referans aralıkları.Değirmenin dışı alüminyum ve eldeki hissiyatı ergonomisi çok iyi,benzer modellerin kavanozu cam olabiliyor.Öğütüm süreleri genelde çok kısa,25 klik civarı 25 Gr maksimum 45 sn civarı sürüyor.Öğütümlerde klik sayısı arttıkça tutarsizlaşma artiyor.Ürünün en kötü özelliği çok toz üretmesi ancak demlemeni dikkatli yaparsan filtre pek de tıkanmıyor.Tam temizlik yapmak istersen dış burr a ulaşmak için küçük bir alyan anahtarına ihtiyacın var.Merak ettiklerin, sormak istediklerin olursa memnuniyetle yanıtlarım.

Geri