• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bardak Isıtıcı

Bigvocate

Barista
Merhaba, işyerinde kahve içerken sık sık odadan kısa süre de olsa ayrılmak zorunda kalıyorum, şu tür bir ürün almayı düşündüm, kullanan var mı aramızda? Başarısız olduğunu söyleyen çok kişi var ancak kullanım hatası olabileceğini düşünüyorum zira ısıtıcının altı düz ama çoğu kupanın altı bombeli, dolayısıyla benim gibi düz tabanlı bardak kullananlar daha çok verim alabilir gibi geldi.

Merhaba, işyerinde kahve içerken sık sık odadan kısa süre de olsa ayrılmak zorunda kalıyorum, şu tür bir ürün almayı düşündüm, kullanan var mı aramızda? Başarısız olduğunu söyleyen çok kişi var ancak kullanım hatası olabileceğini düşünüyorum zira ısıtıcının altı düz ama çoğu kupanın altı bombeli, dolayısıyla benim gibi düz tabanlı bardak kullananlar daha çok verim alabilir gibi geldi.
Bu robotu olanların çok işine yarar bence, ama denemek lazım

Filtre kahve makinelerinden yola çıkarsak termos karaflar tazelik ve lezzet konusunda daha iyi (hotplateli modellere göre) olduğu teknik bazda bir gerçek, hem dış koşullara maruz kalan bir kap, karaf veya bir bardak, hemde yüksek sıcaklık bozulmayı hızlandırır. Eğer sizin için kupadan veya fincandan içmek şart değilse termos muglar daha verimli olacaktır diye düşünüyorum, hem lezzet hemde enerji tüketimi konusunda.

yüksek bir sıcaklık verdiği de şüpheli bir alet aslında, neticede elektriği usb'den alan bir aletin çıkabileceği sıcaklık ne olabilir acaba? üstelik etrafındaki malzeme de plastik veya ahşap. aklımdan geçen, sıcaklığın 50-60 derece arasında olması, yani bana kahvenin içimi için 15 dakika ek süre yaratması.

5w yazıyor. Baya düşük bir güç. Ben genelde bardağı genelde benmari usulü ısıtıyorum.

Bu robotu olanların çok işine yarar bence, ama denemek lazım
Zamanında ben böyle bişey yapmıştım çok kısıtlı adette. Memnunum hala kullanıyorum.

Bu usb li ürünler çok sıkıntılı. Kullanırken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Laptop bilgisayar tablet vs ile kullanımı ciddi sonuçlar doğurabilir. Şarj aleti ile kullanın en azından canınız fazla yanmaz.

Ben de araştırdım bayağı ama tek çözüm yolu şu gibi duruyor. :) Isıtıcı olayı falan hikaye.

Espresso makinesinin altına girebilecek boyutta, güzel bir termos.

Ya da şunu düşünebilirsiniz ama bu ev tipi makinelerin altına girmez: https://www.amazon.com.tr/dp/B08THTMBKT?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

İkisini de kullanıyorum, amacına uygun ve başarılı.

Son düzenleme:
Geri