Yirgacheffe
Barista
- İsim
- Necdet
Daha fazla
- İsim
- Necdet
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca, Simonelli Musica
- Değirmen
- Mahlkonig Vario-W, Comandante, 1zpresso J-Max, Xeoleo vs
- Ekipmanlar
- V60, Chemex, Aeropress, Clever, Delter press, Mokapot, Hario Mocca vs
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Beyoğlu
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Bahçelievler
Merhaba herkese,
Mahlkönig Vario ve Vario-W ile ilgili son durum nedir, güncelleme var mı, yeniden seri üretim veya yedek parça durumu ne alemde diye araştırıyordum. Araştırma dediysem de göz ucuyla markayı takip ediyordum. Çünkü Vario ve Vario-W gibi sağlam, gerçekten tutunmuş modellerin devamının olmasını ümit ediyordum.
Baratza bu iki modeli gözünden çıkarmamış, buna sevindim. Vario+ ve Vario-W+ olacak şekilde yeni versiyonlarını çalışmış. Küçük dokunuşlarla daha şık bir hale getirmiş. Piyasaya ne zaman düşer bilmiyorum, ama yerinde bir karar vermişler yeniden üretimi planlayarak. Tabi güzelim ekonomimiz böyle gider ve kurlar iflah olmazsa sıkıntı.
Merak edenler için Baratza'nın tanıtım linkleri aşağıda.
baratza.com
baratza.com
Mahlkönig Vario ve Vario-W ile ilgili son durum nedir, güncelleme var mı, yeniden seri üretim veya yedek parça durumu ne alemde diye araştırıyordum. Araştırma dediysem de göz ucuyla markayı takip ediyordum. Çünkü Vario ve Vario-W gibi sağlam, gerçekten tutunmuş modellerin devamının olmasını ümit ediyordum.
Baratza bu iki modeli gözünden çıkarmamış, buna sevindim. Vario+ ve Vario-W+ olacak şekilde yeni versiyonlarını çalışmış. Küçük dokunuşlarla daha şık bir hale getirmiş. Piyasaya ne zaman düşer bilmiyorum, ama yerinde bir karar vermişler yeniden üretimi planlayarak. Tabi güzelim ekonomimiz böyle gider ve kurlar iflah olmazsa sıkıntı.
Merak edenler için Baratza'nın tanıtım linkleri aşağıda.
Baratza | Vario+
The Vario+ brings flat burr grinding to your kitchen for cafe-quality coffee in a compact package. Set and save up to three timer presets for convenient hands-free dosing into the included portafilter holder.
Baratza | Vario W+
The reviews rave about the sweet, high-clarity brews you can get with the Vario W+! It's all thanks to simple macro/micro adjustments, the precision of 54mm steel flat burrs, and an integrated scale for weight-based dosing.