• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baratza Encore tutarlı öğütüm sorunu

abdullahsehid

Yeni Üye
İsim
Abdullah Şehid Huca
Daha fazla  
İsim
Abdullah Şehid Huca
Merhabalar, forumdaki Baratza değirmen kalibrasyonu ile ilgili tarife göre kalibrasyon yapmama rağmen öğütüm sonucunda taneciklerin büyüklüğü homojen olmuyor, Comandante ile çektiğim zamanki tutarlılığa yaklaşamıyorum. Acaba yapılabilecek başka bir ayar var mıdır, ya da Baratza'dan beklentimi mi güncellemeliyim? Yeni başlık açmamak adına bir diğer sorum da Mocamaster ve v60 ile kullanılmak üzere Baratzadan daha üst seviye bir elektrikli değirmen önerisi alabilir miyim? (comandanteyi iş yerimde kullandığım için üzerine motordante ekleyip kullanmak seçeneklerimden birisi değil)

öğütüm sonuçlarını fotoğraf çekip akşama ekleyeceğim.

en hızlı sonucu, arama butonuna "encore" yazıp değirmeni kullanan kişilere fotoğrafı atıp sormak olur. Sadece onlar "anormal" bir durumu farkedecektir.

Ayrıca Encore'dan comandante performansı bekliyorsunuz, bu mümkün değil.

Şu konu size benzer:

Sonradan olduysa bıçağı tutan plastik parçanın çapakları kırılmıştır değiştirmeniz lazım. Normalde encore filtre için oldukça tutarlı bir değirmen uzun süre severek kullandım.

Moccamaster ve çok düşük olmayan v60 dozları için nokta atışı öneri Fellow Ode olur.

Fellow Ode takip ettiğim bir ürün. Galiba ona geçmek için kendime bahane arıyor da olabilirim. En son geçen ay temizlik için açtığımda sağlamdı. tekrar kontrol edeceğim.

en hızlı sonucu, arama butonuna "encore" yazıp değirmeni kullanan kişilere fotoğrafı atıp sormak olur. Sadece onlar "anormal" bir durumu farkedecektir.

Ayrıca Encore'dan comandante performansı bekliyorsunuz, bu mümkün değil.

Şu konu size benzer:
En başta yanlış beklentiyle aldım öyleyse. Öyle üst düzey bir kahve gurusu değilim ama en azından kahve demlemedeki kusurların kullandığım ekipmanlardan değil kendimden kaynaklı olduğundan emin olmak istiyorum.

Geri