• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Baratza Encore & Eureka Filtro & Eureka Crono

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skykhan

Barista
İsim
Gökhan işler
Daha fazla  
İsim
Gökhan işler
merhabalar,
sadece fitre demlemeleri yapıyorum, en fazla moka pot olur. uzun bir süre espresso ya girmeyi planlamıyorum

bu senaryo da yukarıda ki 3 lü den hangisi benim için fiyat-performans (geçiş aşamasında yormayacak ) açısından uygun olur. bunu yorumlayabilecek varsa çok makbule geçecektir

ps: el değirmenim var, elektrikli alacağım
ps2: togay bey in kahvekulubü için yaptığı indirimden de bilgi sahibiyim

teşekkürler;

Crono stepless kafadan eleyin zaten.Encore da BENCE yeterli performansı veremiyor.El değirmenine mesafelisiniz anladım ama yine de ben comandante derim.Çünkü v60 için comandante gerçekten çok çok iyi.Bunu uzun süreli kullanımda ve başka değirmenler kullanınca anladım.Elektrikliler sandigimiz kadar iyi değil

Benim fiyat performans açısından şahsi sıralamam şu şekilde olur.

1-Encore
2-Filtro
3-Crono

Ayrıca bu seviyede Wilfa Svart'ı da düşünebilirsiniz. Hatta alım-satım bölümünde benim ikinci el ilanım var şu an. Reklam gibi oldu böyle diyince ama cidden çok beğenerek kullandım. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.

Geri