• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Bakku Coffee Roasting

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alperakar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alperakar

Barista
İsim
Alper Akar
Daha fazla  
İsim
Alper Akar
Değirmen
comandante c40
Ekipmanlar
v60-delonghi kahve makinesi-moka pot
Uzun zamandır Samsun atakum sahilde kafe olarak hizmet veren Bakku 2. mekanıyla kavurma işine ve nitelikli kahve satışına başladılar. Bugün itibariyle sitelerinde 13 farklı kahve mevcut çekirdek künyeleri detaylı bilgiler paket üzerinde olacak henüz kavurma işine yeni girdikleri için paket üstünde değişimler olacaktır. Çekirdekler ve diğer konularla ilgili soruları iletişim bilgilerinden ulaşıp sorabilirsiniz. İlk etapta numune çekirdeklerini aldım karışık deneyip yorumlarımı paylaşacağım. Piyasaya göre fiyat performans ürünleri mevcut olduğunu düşünüyorum. Site tasarımı da güzel olmuş bakmanızı öneririm :) :coffee:

bakku'dan selamlar. Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz @Alperakar . Umarım kahveleri beğenirsiniz. Çok uzun zamandır kahve ve işlenmesi üzerine çalışmalar ve birtakım tezler yazıyor sunuyoruz akademik olarak da. Elbette Samsun-Atakum'da olmanın bazı dezavantajlarını bu anlamda yaşadık. Sektörden biraz uzak ve kendi başına kalmak gibi:) Ama bizce kahve kavurmak estetik bir eylem yapmaktır nerede olursa olsun. Sürekli sample roast tadında sadece kendi işletmelerimiz için nitelikli kahve kavurduktan sonra biraz açılmak istedik ve bakkucoffee.com adresini sunduk. Böyle bir platformda tartışmak okumak yazmak bize de iyi gelecek sanırım:) Kahvelerimizi deneme imkanları olan olursa biz hep burdayız. Sipariş vermeden önce deneme için mesaj atmanız yeterli olur. Tekrardan herkese merhaba!

Atakum'da pek çok kez ziyaret edip kahvelerin içtiğim ve beğendiğim, aynı zamanda hoş ortamıyla beğendiğim bir mekandan yapılan bu girişim heyecan verici. En kısa zamanda deneyeceğim, belki biraz da sahil notaları istiyorum oradan, zira gerçekten özledim orayı.. Selamlar Emre Bey..

kavurmahanelerini görmek, gezmek için gittiğimde rotasız seyyah ile karşılaştığım, konuşma fırsatı bulduğum güzel hane. Çok özenle işlerini yaptıkları belirgin. birçok çekirdekten belirli gramajlarda alma imkanım oldu. Gayet başarılı buldum. Yeni çekirdeklerini bekliyor geldikçe tadıyorum. Kozmopolit yerlerden uzakta butik bir şarapçı gibi karşıladım kendilerini:) Bazı ürünleri bilindik markalar yerine daha kült ama etkili yerlerden alırsın ya burasıda bana o hissi verdi. Devamını dilerim.

Bugün yolum düştü. Hoş bir konumda ve çok misafirperverler

Geri