• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Aylık ortalama kahve tüketimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 3276

Guest
Kahve serüvenim yeni başladı ortalama aylık 1,5-2.0 kilo kahve tüketimim oluyor. sizde bu durum nasıl.

Yeni başladığımda tarifler, gramaj, tadım ve genel olarak heyecanımdan ötürü 1.25kg civarındaydı tüketimim (El Salvador Cuzcachapa aldığım ilk nitelikli kahveydi 500g almıştım ve 1.5 haftada bitirmiştim, öyle bir heyecan :d). Ama o zamana kıyasla teknik, bilgi, deneyim gibi olgular biraz daha oturduğu ve edinildiği için tüketimim ters oranla azaldı. Aylık 750g'ı pek geçmiyor, fincan boyutum da 20/300 den 16/250 e düştü, böylece şişmeden veya fast-food restoranlarında en büyük boy menüde verilen içeceği bitirmeye çalışıyormuş gibi hissetmeden baştan sona keyifle içiyorum. Bu tamamen kişisel bir durum, öğrendikçe tüketim aksine artabiliyor da, fakat bütün gün kahve içme düşüncesi biraz yorucu ve ürpertici geliyor. Belki ağırlıklı olarak espresso tüketicisi olsam tüketimim çıktıdan ötürü daha fazla olabilirdi.

Geri