• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Avrupa Nitelikli Kahve Mekanları Listesi

İsim
Levent
Merhabalar, aşağıdaki linkten Avrupa'daki nitelikli kahve mekanlarının listesine ulaşabilirsiniz.

Şehir bilgisi girdiğinizde, arama ekranında karşınıza o şehir ile ilgili rehber, kahve dükkanları ve kavurucular çıkmakta. Bundan sonra size güzel kahveler içmek kalıyor. Umarım işinize yarar.

Bence benzer bir listeyi, forum kullanıcılarının kendi deneyimleriyle de oluşturabiliriz.
Şehir, adres, sosyal medya, kullandıkları kahveler, değirmenler, espresso makinesi vb. bazı temel bilgileri girerek ama baya da iş tabii :D

Bence benzer bir listeyi, forum kullanıcılarının kendi deneyimleriyle de oluşturabiliriz.
Şehir, adres, sosyal medya, kullandıkları kahveler, değirmenler, espresso makinesi vb. bazı temel bilgileri girerek ama baya da iş tabii :D

Sizinle aynı fikirdeyim, hem arama motorunu kullanan insanlar için güzel bir kaynak oluşturmuş oluruz. Her bir ülke için bir başlık oluşturuz. Danimarka'da iki şehire gitmiştim burada ziyaret ettiğim yerler ile ilgili bir yazı yazmayı planlıyorum mesela. @Ugc Cape Town'da truth coffee yi ziyaret etmiş orada LM nun LEVA sının fotoğrafını çekmişti. Oda Cape town ile ilgili deneyimlerini paylaşabilir.

Bu rehberi geçen yaz yaptığım yurt dışı gezisinde (Almanya-Hollanda-Belçika) kullandım bol bol. Belçika'yı bir yana koyarsak Berlin ve Amsterdam'da gidilecek çok yerler var. Vakit bulduğumda onlarla ilgili bilgiler yüklemeyi düşünüyorum foruma.

İstanbul da var şehirler arasında:

Bu da videosu:

İstanbul rehberi 2016 tarihli bu arada.

Merhabalar, aşağıdaki linkten Avrupa'daki nitelikli kahve mekanlarının listesine ulaşabilirsiniz.

Şehir bilgisi girdiğinizde, arama ekranında karşınıza o şehir ile ilgili rehber, kahve dükkanları ve kavurucular çıkmakta. Bundan sonra size güzel kahveler içmek kalıyor. Umarım işinize yarar.

Geri