• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Avensi Coffee Enhancing Glasses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagdasium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagdasium

Barista
İsim
Çağdaş
@specific.coffee instagram hesabında yakında ve sınırlı sayıda ibaresi ile Avensi ürünlerinin satışa çıkacağını duyurdu.

Ar-Ge çalışmaları sonucunda farklı bir deneyim vadeden aynı zamanda oldukça estetik olan Avensi ürünlerini bende merak ediyor ve almayı düşünüyorum bakalım fiyatlar ne olacak?

Siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

• 51E365D3-2211-4BF3-9233-8DEC1BE65728.jpeg
    51E365D3-2211-4BF3-9233-8DEC1BE65728.jpeg
    37.2 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Fiyatları bende merak ediyorum.

Keyifli bir kickstarter projesi olmuş. Özellikle projeyi oluştururken inceledikleri bardaklar içerisinde Glencairn'i görünce tamam dedim, bu olur.
Beklemedeyim ben de.
d4fa060c7f9f1e39a9012f848fbc18fa_original.gif

bütçeme uygun olursa bende alırım. ama bu ay herşey üst üste geliyor.
Spesific Rare seçkisi :Apollon
Tin Coffee Lot X
Nisan ayı Ninety Plus alımı.
bi de avensi yi eklersek battık :D

Kruve ile aralarındaki farkı merak ediyorum açıkçası. Ama görüntüsü Kruve'lardan farksız duruyor.

Kruve kullanmadım elbette ama görüntü üzerinden bunlara karar vermiştim. Vida modeli ele oturması çok iyi.

Evet Levent Bey yardımcı olmuştu sağolsun.

Kruve ile aralarındaki farkı merak ediyorum açıkçası. Ama görüntüsü Kruve'lardan farksız duruyor.
Bence kruve mantığı ile aynı ama görüntüsü farklı duruyor (karıştırma manifestolarına göre). Gerçekten ikisinde de dudak kısmının tek katman olması bence önemli ve güzel. Farkınıda eminim sizden ilk fırsatta izleyeceğiz :)

Ben evlenene kadar gelmesin Türkiye'ye lütfen. Yoksa evlenemeyecem...

Açıkcası daha 2 gün önce Glencairn viski bardağı aldım ve teklisine 134,90₺ ödeyince bile elim titredi ancak bu güzel üçüzlerin TR satış fiyatı beni fersah fersah aşar. Kullanan olursa deneyimlerini dinlemeyi arzu ederiz artık. 😇
Gerçi 1$ olmuş 8,26₺ 😞

Geri