• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Atago Pal-Coffee TDS/Brix Kahve Refraktometresi

Yurtdışından temin ettiğim, her gün ama her gün severek kullandığım, filtre ve espresso demlemelerimin hepsinde bana çok şey öğreten bu güzel ekipman ile yolları ayırma vakti geldi.

Çok temiz kullandım, her kullanım sonrası saf alkol ile temizlendi. 0.02 TDS garantili hassasiyet ve accuracy belgesi de mevcut; diğer Japonca broşürleri de keza.

Fiyat: 3.200₺
Yer: Ankara (elden teslim olması çok daha rahatlatıcı olur, ama muazzam paketleme ile şehir dışına kargo yapabilirim.)

Yurtdışından temin ettiğim, her gün ama her gün severek kullandığım, filtre ve espresso demlemelerimin hepsinde bana çok şey öğreten bu güzel ekipman ile yolları ayırma vakti geldi.

Çok temiz kullandım, her kullanım sonrası saf alkol ile temizlendi. 0.02 TDS garantili hassasiyet ve accuracy belgesi de mevcut; diğer Japonca broşürleri de keza.

Yer: Ankara (elden teslim olması çok daha rahatlatıcı olur, ama muazzam paketleme ile şehir dışına kargo yapabilirim.)
VST refraktometreye mi geçiyorsun yoksa?

Keyifli bir alışveriş diliyorum. 👍

Modeli ne ?

Geri