• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Asitli Su Yapma Makinesi önerisi var mı

4minatoooo

Üye
İsim
Ali
Daha fazla  
İsim
Ali
Asitli Su Yapma Makinesi önerisi var mı? Sodalife'ta makinelerini gördüm daha önce kullanan var mı veya başka bir marka var mıdır?

Conax kullanmıştım. Makineler arasında bir fark olacak komplikede bir ürün çeşidi değil. Hepsi tüpteki CO2 gazını sıvıya basıyor. Belli bir ayar mekanizması da yok, bastığınız sürece gazı sıvıya yüklüyor. Sodalife ın sitesinde incelediğim kadarıyla tüp değişimi olması güzel bir + değer.

Conax kullanmıştım. Makineler arasında bir fark olacak komplikede bir ürün çeşidi değil. Hepsi tüpteki CO2 gazını sıvıya basıyor. Belli bir ayar mekanizması da yok, bastığınız sürece gazı sıvıya yüklüyor. Sodalife ın sitesinde incelediğim kadarıyla tüp değişimi olması güzel bir + değer.
Peki asitli içecekler için bunun bir standardı var mı? Örneğin içecek 4 derecedeyken, şu basınçla basılmalı gibi?

Peki asitli içecekler için bunun bir standardı var mı? Örneğin içecek 4 derecedeyken, şu basınçla basılmalı gibi?
Bu ürünü 6 veya 7 yıl önce kullanmıştım. O dönem sadece meyve suyuna veya ice tea ye gaz basıp içiyordum. Belli bir standart sağlamak gibi bir niyetim yoktu sadece eğlence amaçlıydı. O yüzden yardımcı olamayacağım

Teşekkür ederim, conax makineleri var mı halen f/p mıdır bakayım bir :D Sodalife tüp değişimi açısından çok mantıklı kılıyor.
Bildiğim kadarıyla standartı yok bu içimleri, asitli farklı içecekler satan gazozcularda da hiç görmedim.

Geri